Werken met een CRM in de cloud

Als u het prettig zou vinden om de gegevens van uw klantenkring voortaan op een centrale plek te beheren, dan is het mooi dat u eventjes op deze pagina bent beland. Hier vindt u namelijk meer informatie over de mogelijkheden van een CRM. Het zit namelijk zo dat u met een speciaal ontwikkeld customer relations management systeem een heel stuk verder komt. Het klinkt misschien in eerste instantie een beetje ingewikkeld, maar gelukkig is een CRM heel eenvoudig. En bovendien ook nog eens bijzonder efficiënt! Zo’n handig programma om de klantgegevens te beheren is er vandaag de dag ook met de optie om in de cloud te werken. Het is namelijk echt niet meer van deze tijd om nog met een bestand op een vaste computer te werken. Dit is erg gevoelig voor crashes en bovendien werkt het niet zo praktisch. Niet alle medewerkers kunnen dan tegelijk het klantenbestand inzien en bovendien kunnen ze niet meteen gegevens invoeren en wijzigen. Heel onhandig dus. Met een uniek CRM van Act! is het heel goed mogelijk om te werken waar en wanneer u maar wilt. En dit geldt niet alleen voor u, maar ook voor al uw andere medewerkers. Met zo’n CRM is het dus ook mogelijk om uw werknemers thuis te laten werken. Of zelfs in een ander land. Hoe dan ook, u leest het al, een goed CRM is onmisbaar in deze tijd van verder gaande digitalisering. Klinkt dit u nou allemaal wel als muziek in de oren, maar bent u bang dat veel van uw teamleden hier niet op zitten te wachten? Zullen ze twijfelachtig tegenover een dergelijke ontwikkeling staan, omdat ze er bang voor zijn dat ze het CRM niet kunnen begrijpen? Gelukkig is er niks om u zorgen over te hoeven maken, omdat Act!’s customer relations management heel eenvoudig te bedienen is. Het is zelfs voor digibeten gemakkelijk aan te leren. En dat werpt weer een ander licht op de zaak. Hoogste tijd dus, om u eens wat verder te gaan verdiepen in wat voor een CRM voor u interessant zou kunnen zijn.

Wij vertellen u graag meer over een perfect CRM

Het staat als een paal boven water dat u beter niet met een van onze concurrenten in zee dient te gaan, omdat u bij Tendenz een stuk beter af bent. Wij leveren namelijk niet alleen een kwalitatief hoogwaardig CRM, maar ook zorgen wij voor een soepele implementatie hiervan. Op die manier kunt u zorgeloos over gaan op het CRM dat wij u aanbieden. Het is dankzij onze hulp niet nodig om zelf ergens moeite voor te doen, omdat wij al het werk voor u opknappen. En dat scheelt! Verder is het ook nog eens zo dat u bij tendenz.nl aan het goede adres bent voor:

  • een zeer aantrekkelijke prijs kwaliteit verhouding, waardoor u niet te diep in de buidel hoeft te tasten voor een dergelijke aanschaf
  • een goed bereikbare helpdesk, waar u terecht kunt met al uw vragen
  • een betrouwbare partner met verstand van zaken
  • een goed advies over wat voor een CRM systeem het beste zou kunnen werken in uw bedrijfssituatie
  • een fantastische service, waar u te allen tijde een beroep op kunt doen
  • veel verschillende Act! Pakketten, zodat er altijd wel iets van uw gading tussen zit

Kortom, u hebt geen enkele reden meer om niet voor Tendenz te kiezen als u op zoek bent naar een bruikbaar CRM en een goede implementatie hiervan. Wij hebben nog nooit iemand in de kou laten staan en zullen dit ook bij u niet doen! Wilt u meer weten over wat wij zoal voor u kunnen betekenen op dit gebied? Surf dan snel eventjes naar tendenz.nl en bekijk de mogelijkheden. Wij hopen u in ieder geval binnenkort al te mogen begroeten als een nieuwe klant op onze website. Graag tot ziens!

Bij ons krijgt u waar voor uw geld

Vaak zijn bedrijven geneigd om toch maar niet over te stappen op een CRM, omdat ze denken dat ze hiervoor erg veel budget moeten reserveren. Ze zijn er vervolgens bang voor dat ze deze investering niet snel genoeg terug zullen verdienen, met als gevolg dat ze hun klantgegevens op de ouderwetse manier bij blijven houden. Gelukkig is dit helemaal nergens voor nodig, omdat u bij tendenz.nl altijd zachte prijsjes vindt voor de CRM pakketten. Wij snappen als geen ander dat u liever geen dief wilt zijn van uw eigen portemonnee en daarom houden wij de tarieven laag. Op die manier zult u deze investering al heel snel terugverdienen. Kortom, het loont dus zeker om hiervoor te kiezen! Daarover bestaat geen twijfel. Klinkt dit goed, maar zou u toch nog wel eens willen weten hoe de vork nou precies in de steel zit, voordat u een besluit neemt over of u al dan niet met Tendenz in zee zult gaan voor een van de Act! pakketten en hulp bij het gebruik van het CRM? Schroom dan niet en neem even contact met ons op. Doe dit vandaag nog, want er geldt: hoe sneller u dit doet, des te eerder u uw gevraagde informatie heeft. U kunt dan direct al besluiten welk CRM geschikt is voor u, om er binnenkort al mee te gaan werken. En dat zal u beslist geen windeieren leggen! Laat dus snel iets van u horen via telefoon, mail of de website.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn