Cloud backup

Is uw bedrijf toe aan een cloud backup? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Het hebben van een cloud backup is in deze tijden de normaalste zaak van de wereld. En dat is niet voor niets want een cloud backup betekent als het ware dat de gegevens uit de lucht te plukken zijn. Natuurlijk betekent dat niet dat iedereen in de wereld toegang heeft tot uw gegevens. Niets van dat al, het is juist de bedoeling dat uw gegevens in een beschermde sfeer worden behouden. Er zitten dan ook flink wat beveiligingsprotocollen aan verbonden zodat alleen de mensen die u op uw werk toegang hebt gegeven tot deze gegevens er ook daadwerkelijk bij kunnen komen. Klinkt u dat als muziek in uw oren en wilt u uw systeembeheerder wat meer vrije ruimte geven om zich te kunnen focussen op verbeteringen van uw systeem, software en hardware zodat het niet enkel op beveiliging en toegang aankomt? Dat is voor hem ook wel zo fijn. Natuurlijk is dat zeker niet de reden waarom u aan cloud backup moet doen maar het is wel een van de vele redenen. Een cloud backup hebben is dan ook goud waard. Zeker als u een wat slecht onderhouden systeem hebt dan wel een erg verouderd systeem. Een ongeluk in de vorm van een crash ligt dan op de loer met alle vreselijke gevolgen van dien! Straks zit uw bedrijf zonder files en dan zijn de rapen pas echt gaar. Een cloud backup zal u dan ook zeker geen windeieren leggen. Wacht dus niet langer maar kijk snel eens op onze website: clouduittwente.nl. Wij helpen u erg graag aan een goede en solide cloud backup zodat u altijd en overal toegang hebt tot uw gegevens. U hoeft er dus niet eens meer uw huis voor uit mits u over de inloggegevens beschikt.

Bent u toe aan cloud backup? Lees dan gauw verder

Een cloud backup is voor ons natuurlijk een peulenschil. U hoeft er ook maar weinig voor te doen. U begint natuurlijk met u in te lezen. In deze tekst leggen we u al veel uit over het maken van een cloud backup. Ook op onze website vindt u hier veel informatie over net als de mogelijkheden die u verder hebt als u met ons in zee gaat zoals het overzetten van een vast nummer naar uw mobiele telefoon en voip. Kijkt u rustig wat u nodig hebt en wat u wilt doen. Als u dan voor ons hebt gekozen, en dat hopen we natuurlijk heel erg! Dan kunt u nu gaan voor het maken van een cloud backup. U hebt bij ons de keuze uit twee mogelijkheden.

  • Ten eerste is er de basis cloud backup. Daar komt vrij weinig bij kijken. U krijgt een normale bescherming, een normale grootte om al uw gegevens in te plaatsen, kortom een standaard editie van de cloud backup.
  • Ten tweede kunnen we een cloud backup voor u op maat maken. Hebt u specifieke wensen. Wilt u een bepaalde grootte? Wilt u de een meer toegang verlenend dan een ander? Wilt u op bepaalde gezette tijden van alles een backup in de cloud maken? Geeft u het maar aan ons door, dan gaan we zo spoedig mogelijk van start met het maken van uw eigen specifieke cloud. Dit kost wel iets meer natuurlijk, maar het is nog veiliger en meer toegesneden op uw eigen ideeën.

U leest het, bij ons is er voor ieder wat wils te vinden. Een cloud backup aanmaken is bij ons dan ook een eitje. Als u op de aparte pagina van onze site bent aanbeland dan kunt u eigenlijk direct van start gaan door ofwel op “basis” te klikken dan wel op “op maat”. Geeft u uw wensen door en laat het aan ons over om de cloud backup in orde te maken.

Dit kan uw zakelijk leven redden

U leest het, een cloud backup kan enorm veel werk redden. Stelt u zich eens voor dat u geen cloud backup hebt gemaakt van uw gegevens en uw pc dan wel het hele systeem ligt opeens plat. Door ouderdom, slecht onderhoud, een hack zoals een DDOS-aanval, het ligt allemaal op de loer. Als u uw gegevens dan niet meer terug kunt halen omdat ook de harde schijven naar de Filistijnen zijn, dan is het leed niet te overzien. Er zullen ontslagen volgen, uw bedrijf gaat misschien wel failliet en u wordt allicht in diskrediet gebracht. En of u er nu wel of niets aan kunt doen, dat doet er dan allemaal niet meer zo veel toe. Ga dan ook niet bij de pakken neerzitten maar wees proactief en stap over tot het niet alleen back-ups maken van gegevens naar andere harde schijven maar doet u dit nu ook in de cloud. Dan kunt u er thuis trouwens ook gewoon bij en hoeft u dus niet altijd op kantoor te zijn. Thuiswerken is hierdoor vele malen eenvoudiger. Hebt u even geen zin om naar kantoor te gaan vanwege het weer? Of bent u herstellende van een ziekte maar kunt u wel werken achter uw pc maar bent u niet erg valide? Dan is de cloud de oplossing. Ook voor mensen die onderweg zijn van het ene naar het andere land kunnen op deze manier tijdens het reizen beschikken over alle belangrijke gegevens dus tel uit uw winst! We zien u snel!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn