Waar kun je canvas tassen bedrukken?

Canvas tassen bedrukken als relatiegeschenk is een super originele manier om met jouw bedrijf onder de aandacht te komen. Er zijn op dit gebied meer dan genoeg aanbieders die deze tassen voor je kunnen bedrukken, maar als je graag werkt met bedrijven die aan het milieu denken zou ik ze laten produceren door GreenGiving. Dit is een bedrijf dat zich met al hun artikelen focust op een betere wereld, en alleen producten in zijn assortiment heeft die van natuurlijke materialen, of op natuurlijke wijze zijn geproduceerd. Als je canvas tassen wilt bedrukken heb je bij hen keus uit diverse exemplaren en diverse kleuren. De tassen zelf zijn verkrijgbaar in het gebroken wit, zwart of een trendy, blauwe jeanskleur. Ook hebben ze tassen in gebroken wit met een gekleurde bodem, onder andere in het oranje, blauw en groen. De bedrukking kun je natuurlijk helemaal zelf ontwerpen en is afhankelijk van bijvoorbeeld jouw bedrijfslogo. Canvas tassen bedrukken kan bij Green Giving al vanaf €1,72! Dit is de prijs van een kleine canvas shopper in de kleur ecru. De maat van deze tas is 40 x 42 x 12 cm, en daarmee is hij nog zeker ruim genoeg voor een lading boodschappen of om een dagje mee te nemen als je bijvoorbeeld gaat winkelen. Stel je eens voor dat mensen met dit tasje rondlopen waar jouw logo op staat! Dat is bijna gratis reclame!

Ecologische, canvas tassen bedrukken

Bij GreenGiving vinden ze het heel belangrijk dat alle producten op zo’n manier worden geproduceerd dat ze het milieu zo min mogelijk belasten. Daarom maken ze voor hun tassen alleen gebruik van een natuurlijke katoen/canvassoort. Deze stof is extra stevig, zodat de tas lekker lang meegaat. Dit is niet alleen goed voor het milieu en je portemonnee, maar ook voor jou als bedrijf. Als je daar namelijk je logo op laat drukken weet je zeker dat hij zelfs jaren later nog gebruikt wordt door de goede en stevige kwaliteit van de stof. Daar heeft Green Giving goed over nagedacht. Als je liever geen canvas tassen laat bedrukken maar een ander relatiegeschenk in gedachte had zou je eens op hun website kunnen kijken. Ze hebben namelijk nog veel meer verantwoord geproduceerde, personaliseerbare artikelen, zoals:

  • Diverse drinkflessen (zelfs doppers!)
  • Allerlei producten van bamboe
  • Schrijfwaren zoals pennen en markerstiften
  • En nog meer groene relatiegeschenken

Bij green Giving ben je duidelijk aan het goede adres voor groene relatiegeschenken. Al hun producten zijn met het oog op een betere wereld geproduceerd, en verdienen met recht het eco-label.  Daar kun je als bedrijf tenminste mee aan komen zetten!

Geef het goede voorbeeld als bedrijf

Nu het niet zo goed met onze aarde gaat kun je als bedrijf het beste het juiste voorbeeld geven door relatiegeschenken op een ecologische manier te laten produceren. Dit kun je doen door via Green Giving canvas tassen te bedrukken, maar je kunt er ook voor kiezen om in emails te vermelden dat het beter is deze niet uit te printen. En heb je er al eens aan gedacht je werknemers te verzoeken hun lunch in broodtrommels mee te nemen in plaats van plastic zakjes, of nog erger: aluminiumpapier? Af en toe plastic gebruiken is niet erg, soms is het nu eenmaal nodig om producten langer vers te houden. Maar meestal is er een heel goed alternatief. Zo ook met boodschappentassen. Als je als bedrijf jouw werknemers en relatie een katoenen tas cadeau doet stimuleer je ze minder plastic tasjes te kopen bij het boodschappen doen. Canvas tassen bedrukken als relatiegeschenk is dus niet alleen goed voor je bedrijf, maar ook voor het milieu! 

https://www.greengiving.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn