Wilt u graag een menstruatiecup kopen?

Wilt u graag minder weggooien en op deze manier beter zorgen voor het milieu tijdens uw menstruatie? Probeer dan eens een menstruatiecup te kopen! Verder kunt u ook een menstruatiecup kopen als u zich zorgen maakt over de chemicaliĆ«n die in maandverband en tampons verwerkt zitten. practicups zijn gemaakt van medische siliconen en zijn hierdoor vrij van chemicaliĆ«n. Verder vangen deze cups het bloed op in plaats van dat ze dit absorberen, waardoor u geen pijnlijk gevoel krijgt. Per persoon produceren wij vrouwen normaal gesproken maar liefst 3kg menstruatieafval per jaar. Wanneer u een menstruatiecup koopt bent u zeer milieu bewust bezig, omdat deze tot maar liefst 10 jaar mee gaat! Wanneer de cup vol is kunt u hem eenvoudig legen in het toilet en schoon maken. Wanneer u een menstruatiecup koopt kunt u deze bewaren in het bijgeleverde zakje in de weken dat u niet ongesteld bent. Verder wordt er ook een gebruiksaanwijzing bijgeleverd wanneer u een menstruatiecup koopt. 

De pluspunten van het kopen van menstruatiecups

Er zijn 7 grote pluspunten van het kopen van menstruatiecups, ook wel practicups genoemd op de website van practicups:

  • Een Practicup neemt maar liefst 3 tot 5 keer meer op dan een tampon, waardoor deze tot wel liefst 12 uur lang bescherming biedt!
  • Wanneer u een menstruatiecup koopt gaat deze tot wel liefst 10 jaar mee: dit bespaart u de aankoop van gemiddeld 4000 tampons! Het kopen van practicups heeft dus ook nog een financieel voordeel.
  • Het gebruik van practicups droogt uw vagina niet uit.
  • Waar tampons en maandverband soms irritaties veroorzaken, gebeurt dit niet wanneer u een menstruatiecup koopt. 
  • Een menstruatiecup voorkomt nare geurtjes.
  • Wanneer u een menstruatiecup wilt kopen moet u dit zeker doen bij practicups. Zij leveren u namelijk gelijk twee cups: u krijgt beide maten menstruatiecups zodat u gemakkelijk kunt proberen welke u het fijnst vindt. 
  • practicups laten u uw totale vrijheid behouden. U kunt ermee slapen, dansen, sporten, zwemmen en springen. Alles kan met practicups!

Wanneer u een menstruatiecup wilt kopen en deze besteld bij practicups voor 23.30 uur, dan heeft u beide maten per verpakking morgen al in huis! De practicups kosten slechts 27,25 euro en hebben gratis verzending!

Contact opnemen met vragen over de menstruatiecups

Heeft u vragen over het kopen van een menstruatiecup? Of heeft u vragen over het gebruik ervan? Aarzel dan niet en neem contact op met de mensen van practicups, zij kunnen al uw vragen beantwoorden. Op werkdagen krijgt u altijd binnen 24 uur reactie. Er zijn verschillende manieren op de medewerkers van Practicup te bereiken. Wanneer u vragen heeft over het kopen van een menstruatiecup kunt u contact opnemen via email of telefoon. Verder kunt u het contactformulier op de website invullen. Het adres welke op de website van practicups vermeld staat is een bezoekadres en ook geen retouradres, het is dus helaas niet mogelijk om bij dit adres langs te gaan. Verder kunt u op de website van practicups ook lezen over ervaringen van andere gebruikers van menstruatiecups of informatie over het bedrijf practicups en haar oprichters zelf. Neem dus zeker even een kijkje op de website!

https://practicups.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn