Verbeter je Engelse vaardigheden via een cursus Engels

De meeste Nederlanders kunnen een aardig woordje Engels spreken. Maar dat betekent niet dat ze het Engels goed beheersen. Vaak worden Nederlandse zinnen direct 1 op 1 naar het Engels vertaald waardoor de zinsconstructie en grammatica in het Engels nogal te wensen over laat. Dat is niet zo erg als je je als toerist verstaanbaar wil maken, want vaak kan men je ondanks je steenkolen Engels prima verstaan. Net zoals een Nederlander ook geen moeite heeft om buitenlander te verstaan die Nederlands probeert te spreken. Ondanks het feit dat woorden in de verkeerde volgorde worden uitgesproken, kun je de persoon in kwestie vaak prima verstaan. Ook omdat er natuurlijk geen onderwerpen worden besproken die veel intellectuele inspanning vereisen. Maar als je je in een meer professionele context bevindt, dan is het fijn dat je het Engels wat beter beheerst. In dat geval kun je een cursus Engels volgen bij Masterclass English. Je leert dan Engels dat verder gaat dan een basisniveau. Je hebt uiteraard verschillende niveaus en er zijn ook verschillende elementen binnen een taal die je kunt verbeteren. Als je bijvoorbeeld zonder moeite academische teksten kunt lezen en ook kunt schrijven, dan zit het met de grammaticale kennis en woordenschat waarschijnlijk wel goed. Maar het kan zijn dat je moeite hebt met het geven van colleges of lezingen in het Engels. Mensen die vooral de Engelse taal hebben geleerd door zelfstudie via het lezen van veel boeken, die hebben vaak ook moeite met de uitspraak en het hanteren van een prettig accent. Als je bepaalde woorden niet of niet vaak in het Engels hebt gehoord en dus niet weet hoe je ze moet uitspreken, dan wordt een college al snel onverstaanbaar. Men dient dan eerst bekend te raken met je accent en uitspraak, voordat ze de woorden die je uitspreekt kunnen plaatsen. Met een cursus Engels kun je dat soort problemen aanpakken. Het kan ook zijn dat je juist heel goed Engels kunt spreken met een Engels accent, maar dat je grammaticale kennis niet bepaald up to date is. Ook dat kun je oplossen door een cursus Engels te volgen bij Masterclass English. Mocht je prima Engels kunnen spreken, maar wil je je ook in een zakelijke en internationale context staande kunnen houden, dan is het van belang dat je goed en vloeiend Engels kunt spreken. Dat is ook iets dat je kunt leren via een zakelijke cursus Engels of een cursus zakelijk Engels. Kijk voor meer informatie dan ook snel eens op de site van masterclassenglish.com.

Ontdek de mogelijkheden van een cursus Engels via masterclassenglish.com

Op de site van masterclassenglish.com zie je meteen wat je opties zijn voor wat betreft een cursus Engels. Zo kun je vaak het beste kiezen voor een groepscursus, omdat je het geleerde dan meteen in de praktijk kunt brengen. Je hoort anderen spreken en je spreekt zelf en zo voorkom je dat je jezelf bepaalde foutieve accenten en uitspraken aanleert. Maar je kunt ook kiezen voor een individuele cursus Engels. 

Alle mogelijkheden op een rijtje 

Je hebt dus best wel wat mogelijkheden en voor het gemak hebben we ze hier onder nog even allemaal op een rij gezet. Zo kun je dus kiezen voor de volgende cursussen: 

  • Groepscursussen
  • Cambridge certificering
  • Zakelijk aanbod
  • Individuele cursussen

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn