Presentatiemap drukken voor werk

Presentatiemap drukken voor werkIk werk al een paar jaar als account manager voor een bedrijf dat keukenartikelen verkoopt. Ik heb veel vaste klanten, maar ik ben de laatste tijd ook druk bezig om nieuwe klanten binnen te krijgen. Wij verkopen onze artikelen voornamelijk aan winkels en webwinkels. De omgang met nieuwe en bestaande klanten is erg anders. Bij bestaande klanten is het belangrijk om ze tevreden en blij te houden. We proberen veel te helpen met acties en promoties en proberen ze te overtuigen om onze nieuwe artikelen af te nemen. Voor ons is het fijn als een klant veel verkoopt en veel verschillende artikelen afneemt. Maar als een klant eenmaal tevreden is, dan is het vaak niet moeilijk om ze zo te houden. Onze grootste klanten zijn soms wat lastiger en die geven we extra veel aandacht. Grote klanten stellen vaak meer eisen en willen een lagere prijs, maar dat gaat tot nu toe goed. Het vinden van nieuwe klanten is vaak een stuk moeilijker. Er zijn genoeg winkels die onze artikelen kunnen verkopen, maar een eigenaar overtuigen om onze artikelen in het assortiment op te nemen is vaak lastig. We geven veel uitleg over de artikelen, wat de meerwaarde is en wat ze er aan kunnen verdienen. Dit kost vaak veel tijd en het is lastig om een winkel te overtuigen. We proberen onze artikelen zo mooi mogelijk te presenteren en hebben daar een mooie catalogus voor, die geven we altijd aan een potentiële nieuwe klant. Als we eenmaal met een klant aan het praten zijn over een prijs en afname aantallen, dan willen we dit in een mooie offerte presenteren. De offerte krijgt een klant altijd in een presentatiemap. Bij een presentatiemap drukken vinden we het belangrijk dat onze logo en producten er in goede kwaliteit opstaan. Elke seizoen laten we een nieuwe presentatiemap drukken met de nieuwe producten.   

Presentatiemap drukken bij printselect.nl

Voordat we een nieuwe presentatiemap laten drukken, laten we hier een ontwerp voor maken. Wij hebben een medewerker bij ons op kantoor die altijd het ontwerp maakt. Zij heeft nu al veel ontwerpen gemaakt en weet precies hoe ze dit moet aanpakken. We willen dat klanten de map meteen met ons associëren en daarom moet het herkenbaar zijn. Gelukkig heeft zij hier veel ervaring mee en weet ze goed met de kleuren, het logo en de foto’s te spelen. Daadwerkelijk de presentatiemap laten drukken is mijn verantwoordelijkheid. Wanneer ik het nieuwe ontwerp heb ontvangen, dan zorg ik dit op de mappen komt. Wij laten de mappen achter bij al onze klanten die we bezoeken, maar sturen hem ook regelmatig op. We hebben veel mappen nodig en steken er veel tijd in. De presentatiemap drukken doen wij bij printselect. Dit doen wij al heel lang en we zijn erg blij met dit bedrijf. Voordat wij de presentatiemap lieten drukken bij printselect.nl, lieten wij dit doen door een andere bedrijf. We waren over dit bedrijf ontevreden en lieten het als test bij printselect.nl doen en zijn daarna nooit meer naar een andere gegaan.

Altijd goede kwaliteit

Bij printselect.nl krijgen wij altijd goede kwaliteit als wij een presentatiemap laten drukken. De prijs is voor ons niet het belangrijkste, maar die is ook erg goed bij dit bedrijf. Via hun website kan ik heel gemakkelijk en met een paar klikken een nieuwe presentatiemap drukken. Ik kan zelf aangeven wanneer we de mappen binnen willen hebben en als we speciale wensen hebben, dan kunnen ze altijd helpen. Wij laten onze presentatiemap drukken bij printselect.nl

  • De kwaliteit van de mappen is erg goed
  • Je kan gemakkelijk nieuwe mappen bestellen
  • Ze kunnen altijd helpen bij speciale wensen
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn