Palletiseren bij Contimeta!

Wij zijn Contimeta en dat zijn wij sinds jaar en dag; uw specialist op het gebied van verpakkingstechnieken. De verpakkingen van uw product zijn van essentieel belang. Daarover ontfermen wij ons met overgave en expertise. Bent u als ondernemer en bedrijf toe aan een nieuwe stap; een stap voorwaarts als het gaat om uw verpakkingen? Dan kunnen we misschien eens met u rond de tafel gaan zitten om de mogelijkheden te bespreken van palletiseren. Palletiseren is het beladen van pallets met een bepaald product en de manieren waarop dit kan gebeuren is de laatste jaren steeds effectiever en efficiƫnter geworden. Wij werken met de beste technieken die een zeer grote bijdrage kunnen leveren aan het productieproces. Wij hebben een aantal mogelijkheden voor u wat betreft palletiseren. Zo bieden wij Smart-pall palletisers aan die zoals de naam al zegt smart werken en uw productieproces kunnen automatiseren. Op onze palletisers bieden wij een garantie van maar liefst drie jaar. Daar kunt u op rekenen. Wij vinden het als bedrijf heel erg belangrijk om te alle tijden snel te kunnen leveren. Als wij samen met u dan ook tot de beste oplossingen komen, dan zorgen wij dat we vervolgens snel overgaan tot actie en de palletisers komen afleveren. Onze Smart-Pal heeft een paar grote voordelen die wij u graag voorleggen. Dit maakt het maken van de juiste keuze een stuk eenvoudiger!

Palletiseren met Certa, i-Pal of Taros!

Palletiseren wordt steeds vaker een onderdeel van de verpakkingstechniek van bedrijven. Wij bieden u dan ook een aantal mogelijkheden. De eerste mogelijkheid hebben wij zo even al met u doorgenomen. Maar natuurlijk is het wat betreft de juiste keuze maken voor het palletiseren vooral van belang dat u kijkt naar een product dat aansluit op de situatie en het bedrijf. Daarom is het zo belangrijk om als u een palletiser wilt aanschaffen voor het effectief palletiseren van uw producten, dat u met ons om de tafel gaat zitten om te kijken wat de beste optie is. Wij denken met u mee als een partner en niet als een verkoper alleen. Voor ons is het namelijk even goed van belang dat u een product aanschaft voor het palletiseren dat zijn werk goed doet en dat een goede en effectieve bijdrage levert aan het productieproces van uw bedrijf. Een andere optie die wij u te bieden hebben voor het palletiseren is de Certa. Voor wie nog niet eerder van deze mogelijkheid heeft gehoord, ook deze palletiser kent een lage invoer en dat betekent dat het invoeren van producten makkelijk en snel kan gebeuren. Deze palletiser wordt doorgaans gebruikt voor bedrijven met een gemiddelde capaciteit. U geniet met deze mogelijkheid van een zeer mooie prijs kwaliteit verhouding. Wij kijken graag samen met u of deze optie de juiste optie is voor u! Palletiseren is iets wat op maat moet gebeuren. Bij het palletiseren draait het voornamelijk om een ding en dat is het automatiseren en het versnellen van de inpakprocessen van het bedrijf. De volgende mogelijkheid voor palletiseren is de iPal. Zoals ook de eerder besproken palletisers geniet deze variant van een mooie lage invoer. De iPal laat zich echter voorstaan op een hoge mate van flexibiliteit. Bent u als bedrijf op zoek naar een palletiser voor het palletiseren in een grote capaciteit, dan is de Taros voor u een goede keuze. Nu wij een paar mogelijkheden voor het palletiseren met u hebben besproken gaan wij graag over tot iets anders, want wij hebben ons eigenlijk nog helemaal niet aan u voorgesteld.

Wie wij zijn

Contimeta is een bedrijf dat zich helemaal bezighoudt met het inpakken van producten. De inpaktechnieken zijn zeer divers. Pallets inpakken kan op diverse manieren gebeuren. Het voordeel van het kiezen voor een van onze technieken is dat uw productiebeschikbaarheid omhoog gaat. Op het moment dat er een machine uitvalt, dan heeft dat een minder grote impact om het hele productieproces. De voordelen van onze diensten zijn vooral ook dat u zichzelf veel geld bespaart. Daar kunt u op rekenen! Contimeta.com is een familiebedrijf. Wij denken met u mee over allerhande oplossingen zoals transportvraagstukken, verpakkingen en sluitingen. Met andere woorden; wij leveren systemen. Het leveren van systemen doen wij met veel expertise en kundigheid die wij door de jaren heen steeds beter hebben aangescherpt waardoor wij precies weten wat we doen. Wij kunnen dan ook al snel zien wat de beste opties zijn voor u en uw bedrijf om er voor te zorgen dat u sneller produceert en op een manier die past bij uw product. Wij hebben een opslag waardoor we snel kunnen leveren wanneer bedrijven overgaan tot de aanschaf van onze producten. Wij hebben door de jaren heen een waanzinnig snelle ontwikkeling doorgemaakt en die groei blijft doorgaan. Wilt u graag met ons bespreken wat de mogelijkheden zijn die passen bij u, dan kunt u altijd even contact opnemen met onze medewerkers. Wij bedienen u altijd van het advies dat is toegespitst op uw onderneming, bedrijf en product. Wij zijn u graag van dienst op ieder moment!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn