Glazen screenprotector kopen

Veel mobiele telefoons beschikken tegenwoordig over een touchscreen. Dit scherm is gemakkelijk in gebruik omdat u het met uw vingers kunt bedienen in plaats van toetsen. Dat maakt de telefoons van nu wel heel gebruiksvriendelijk maar ook kwetsbaar. Doordat er gebruik wordt gemaakt van grote glazen schermen is het risico op beschadigingen ook groter. Met telefoons van vroeger kon je ruwer omgaan dan met die van tegenwoordig. Gelukkig is daar een oplossing voor. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een glazen screenprotector voor uw mobiele telefoon. Ook zijn er allerlei beschermhoesjes te koop die uw telefoon beschermen tegen krassen en vallen. Als u uw telefoon in uw tas bewaard kunnen de sleutels in uw tas bijvoorbeeld krassen maken op het scherm als u er geen hoesje of screenprotector van glas omheen heeft om uw mobiele telefoon te beschermen. Ook kan een screenprotector uw telefoon behoeden voor andere soorten schade. Het voordeel van een glazen screenprotector is dat hij uw telefoon beter dan andere screenprotectors van kunststof of folie beschermt tegen krassen. Glas is immers een veel harder en duurzamer materiaal, waardoor de telefoon niet alleen bestand is tegen krassen maar ook valschade tegenhoudt. Als u overweegt een beschermproduct aan te schaffen voor uw telefoon kunt u dan ook het beste kiezen voor een screenprotector van glas. De levensduur van uw telefoon wordt aanzienlijk verlengd met het gebruik van een dergelijke bescherming omdat uw telefoon tussentijds minder snel kapot gaat door vallen of krassen. U hoeft bijvoorbeeld uw scherm niet zo vaak te laten vervangen. Aangezien het vervangen van een scherm flink in de kosten kan lopen spaart u met het aanschaffen van een screenprotector behoorlijk wat geld uit. Ook kunt u erover nadenken om uw verzekering op te zeggen omdat u minder risico loopt op schade. U kunt een glazen screenprotector eenvoudig aanschaffen via https://www.b2ctelecom.nl/info/glazen-screenprotector. Hier vindt u ook meer informatie over de functionaliteiten van het beschermhoesje en het bestellen ervan.

Glazen screenprotector voor alle modellen

Wellicht vraagt u zich af of er voor uw model mobiele telefoon ook een glazen screenprotector is. B2Ctelecom heeft voor alle gangbare en populaire modellen een screenprotector. Het is van belang dat u de juiste afmeting glazen screenprotector bestelt voor uw telefoon omdat de protector anders zijn werk niet doet. De webwinkel beschikt over glazen screenprotectors voor onder andere de volgende modellen:

  • Samsung Galaxy S4
  • iPhone 4S
  • iPhone 5S
  • iPhone 5C
  • iPhone 6

Beschikt u over een ander model telefoon dan de hierboven genoemde? Dan kunt u naar alle waarschijnlijkheid toch een glazen screenprotector aanschaffen. Kijk voor het actuele aanbod van screenprotectors op de website. Hier leest u ook meer over de voordelen van dit soort bescherming voor uw telefoon. Zo voorkomt het gebruik van een glazen screenprotector dat uw scherm minder goed zichtbaar wordt. Enerzijds doordat krassen worden voorkomen maar ook in vergelijking met bijvoorbeeld folie. Bij het aanbrengen van folie op het scherm van een mobiele telefoon is het bijzonder lastig dit te doen zonder dat er lucht gevangen blijft zitten onder de folie. Hierdoor ontstaan er vaak kleine luchtbubbeltjes die het zicht verminderen en het gebruiksgemak aanzienlijk achteruit doen gaan. In het ergste geval doet uw touchscreen het na het aanbrengen van folie minder goed. Dit probleem voorkomt u door gebruik te maken van een glazen screenprotector.

Glazen screenprotector online bestellen

U kunt uw glazen screenprotector online bestellen in de webwinkel. Belangrijk is dat u precies de juiste protector bestelt voor uw telefoon. Als u eenmaal de juiste glazen screenprotector hebt gevonden, bestelt u deze door de instructies in de webwinkel op te volgen. Bestellen is eenvoudig doordat u per merk kunt bestellen. De glazen screenprotectors zijn hierdoor eenvoudig te vinden in het overzichtelijke assortiment. U klikt eenvoudigweg op het logo van het merk van uw telefoon. U komt erachter welk merk telefoon u hebt door bijvoorbeeld op uw telefoon te kijken of de verpakking van uw telefoon te controleren. Omdat iPhones bijvoorbeeld allemaal een ander toestel- en serienummer hebben kunt u het best zo goed mogelijk controleren met welke telefoon u van doen heeft. Een iPhone 4S heeft immers een andere afmeting dan een iPhone 6. Om te voorkomen dat uw screenprotector niet past of zijn werk niet goed doet is het essentieel dat u dit goed controleert voor u overgaat tot het doen van een bestelling. Als u eenmaal weet welk product u moet hebben kunt u binnen enkele dagen uw glazen screenprotector in huis verwachten. Deze wordt via pakketpost bij u afgeleverd. Dat heeft als bijkomend voordeel dat u niet het huis uit hoeft voor het aanschaffen van een glazen screenprotector. Als u meer wilt weten over het bestellen van een screenprotector, het gebruiken ervan of als u hulp nodig hebt met het selecteren van het juiste product kunt u altijd contact opnemen met de klantenservice. Medewerkers van de klantenservice helpen u graag bij het maken van de juiste bestelling. Indien u uw bestelling retour wilt sturen kunt u dit ook regelen via contact met de klantenservice. Voor het bekijken van de bestel- en retourvoorwaarden kunt u de website van de webwinkel raadplegen. Voor overige vragen die niet worden beantwoord door de informatie die op de website staat kunt u ook tijdens kantooruren contact opnemen met de klantenservice. Gebruik hiervoor het nummer dat vermeld staat op de website. Hiermee komt u het snelst in contact met een deskundige medewerker.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn