Kerstkaarten drukken

Maak kerst dit jaar extra speciaal met kerstkaarten drukken via Drukwerkdeal. Het is een professionele drukkerij waar opdrachten via de website Drukwerkdeal.nl eenvoudig door te geven zijn. Ook als je zelf een ontwerp klaar hebt, dan is het mogelijk hier eigen kaarten te laten bedrukken. Ideaal, want Drukwerkdeal beschikt over de modernste technieken om professionele wenskaarten te maken van jouw eigen ontwerp. Geef aan dat jij eigen bestanden hebt die wilt aanleveren en de rest wijst zich eigenlijk vanzelf. Wel is het handig om in de tab ‘Aanleveren’ te kijken wat de specificaties zijn voor de ontwerpbestanden voor kerstkaarten drukken. Hier lees je hoe je jouw ontwerpen het beste kan opstellen zodat deze geschikt zijn voor het bedrukken op de kaarten. Het voordeel hiervan is dat jouw creatie zo optimaal op de kaart komt, dat deze scherp genoeg eruit komt te zien. Zo voorkom je dat het ontwerp niet te wazig op de kaarten komt. Jouw creaties lijken op de professionele kaarten die je ook in de winkels kan krijgen. Vanaf een oplage van 10 kaarten is het mogelijk bij Drukwerkdeal een bestelling door te geven voor kerstkaarten drukken. Ook als je gebruik maakt van de ontwerptool van Drukwerkdeal.

Kerstkaarten drukken met de ontwerptool

Heb je zelf minder tijd om een eigen ontwerp te maken voor kerstkaarten drukken? Dan is het mogelijk met de ontwerptool de kaarten samen te stellen. Als je niet wilt, dan hoef je niet alles van begin tot eind zelf te ontwerpen. Drukwerkdeal heeft ook meerdere sjablonen klaar om daarmee jouw kerstkaart mee te versieren. Mocht je juist lekker op dreef komen met de ontwerptool, dan mag je de kaart helemaal zelf vormgeven. Dat kan met een persoonlijke tekst in combinatie met een extra vorm die je toe kan voegen. Indien nodig pas je de afbeelding aan zodat je deze kan combineren met de tekst en vorm. Uiteindelijk komt hier een uniek ontwerp uit, die dus niemand anders zal rondsturen naar zijn eigen dierbaren. Drukwerkdeal helpt je graag op weg met jouw kerstkaarten drukken. Voordat je bij de ontwerptool komt, mag je de vormgeving van de kaarten zelf selecteren. Hiervoor heeft Drukwerkdeal de volgende eigenschappen al voor je samengesteld:

  • Het formaat
  • De vorm
  • Vouwen of ongevouwen
  • Het papiermateriaal
  • De afwerking

Ondanks dat je de selecties niet zelf maakt, ga je dus wel zelf het resultaat van kerstkaarten drukken bepalen. Als je door de ontwerptool nog meer inspiratie hebt gekregen voor een eigen ontwerp, dan kies je voor eigen bestanden aanleveren.

Met een eigen ontwerpbestand

Ga gerust aan de slag als je overloopt van creativiteit. Maar jouw eigen kerstontwerp en wie weet ga jij straks ieder jaar kerstkaarten drukken. Voor jezelf maar wie weet ook voor andere mensen die originele kaarten willen sturen met kerst. Als dit jaar een succes is, dan kan je de rest van het jaar doorgaan met het ontwerpen van originele wenskaarten voor de feestdagen. Aan het eind van het jaar hoef je niet meer op het laatste moment een bestelling door te geven, maar heb jij een voorraad in huis om te sturen. Het samenstellen van de kaarten is heel eenvoudig te doen. Zorg dat je al de basis in je hoofd hebt, zodat je alleen maar de juiste opties hoeft aan te klikken. Als je vragen hebt over de opties, dan kan je terugvallen op het informatie-icoon om meer informatie te lezen over het papiermateriaal en de luxe-afwerking. Verder zijn op de website Drukwerkdeal.nl ook uiteenlopende artikelen en blogs te lezen over de druktechnieken, papiermaterialen en de afwerkingen voor kerstkaarten drukken.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn