Wil jij een elektrische sigaret kopen?

Als je wilt stoppen met roken, maar het lukt je niet om er in één keer vanaf te stappen dan kun je misschien beter een elektrische sigaret kopen van e-smokershop. Met dit handige apparaatje zul je eindelijk verlost zijn van al je vruchteloze pogingen om te stoppen. Je verruilt je sigaret gewoon met een elektrische sigaret en daarmee kun je langzaam de hoeveelheid nicotine die je erin stopt afbouwen. Aan het einde van de rit ben jij niet meer afhankelijk van die dure sigaretten! Een elektrische sigaret kopen heeft veel voordelen. Zo is het goedkoper, het stinkt minder en het helpt je van je verslaving af. Daarnaast heb je ook elektrische sigaretten met andere smaken dan tabakssmaak, dus je kunt ook nog extra genieten van een lekker smaakje! Zelf heb ik laatst een elektrische sigaret gekocht en het valt zeker aan te raden. Het was even zoeken naar de juiste hoeveelheid nicotine en naar welke smaakjes ik lekker vond, maar het heeft mij zeker veel geholpen. Ik ben nu al een paar weken gestopt met roken en dat komt vooral door de elektrische sigaret van e-smokershop. 

Wil jij stoppen met roken en ben jij daarom geïnteresseerd in een elektrische sigaret kopen? Lees dan vooral verder, want in dit artikel zal ik meer vertellen over de voordelen van een elektrische sigaret kopen en hoe deze je het beste kan helpen met stoppen met roken. 

Waarom zou ik een elektrische sigaret kopen?

“Waarom zou ik een elektrische sigaret kopen?”, dit is wat ik mij ook afvroeg toen ik overwoog om over te stappen op de elektrische sigaret. Ik heb toen op internet gezocht naar de voor- en nadelen en kwam uiteindelijk terecht op de website van e-smokershop. Deze website verkoopt ontzettend veel soorten E-smokers en E-sigaretten en staat bovendien boordevol met nuttige informatie over het elektrisch roken en bevat veel handige tips over hoe je elektrische sigaret jou kan helpen met stoppen met roken. Een elektrische sigaret kopen heeft, zoals ik al zei, veel voordelen. Een elektrische sigaret helpt je met stoppen met roken, je kleding en jijzelf zullen minder naar rook ruiken als je een elektrische sigaret gebruikt, wat vooral je omgeving erg prettig zal vinden, en het is goedkoper dan normaal roken. Wat voor mij de doorslag gaf, was dat je het elektrisch roken erg leuk kunt maken door de vele verschillende smaken die beschikbaar zijn voor de elektrische sigaret. Als een smaakje je gaat vervelen en je merkt dat je weer begint te snakken naar een echte sigaret, dan wissel je gewoon van smaak en dan ben je weer even zoet!

Hoe moet ik dat aanpakken?

Een elektrische sigaret kopen is gemakkelijk, maar hoe stop je dan echt met roken? Stoppen met roken is altijd moeilijk, daarom moet je het ook echt willen anders gaat een elektrische sigaret ook niets voor je doen. Je vraagt je misschien af welk nicotinegehalte jij nodig hebt en dit is eigenlijk ook meteen het belangrijkste in het begin. Daarom hier een indicatie van welk gehalte jij nodig zult hebben:

  • Zware sigaretten of shag: nicotinegehalte van 20 of 18 mg./ml.
  • Standaard sigaretten of halfzware shag: nicotinegehalte van 12 mg./ml.
  • Light sigaretten: nicotinegehalte van 6 mg./ml.

Ben jij overtuigd en wil jij een elektrische sigaret kopen om te stoppen met roken? Vergeet dan in het begin vooral de tabakssmaak niet! Als je meteen begint met andere smaakjes, dan zul je namelijk al gauw merken dat je sneller bent geneigd om terug te vallen op de echte sigaret.  

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn