Tanden bleken in Haarlem?

Wanneer u gele tanden heeft overgehouden aan bijvoorbeeld roken wilt u uw tanden wellicht laten bleken. U kunt uw tanden laten bleken in Haarlem bij De Tandenbleker, dit is dé specialist in tanden bleken. De Tandenbleker heeft verschillende vestigingen in heel Nederland en België. In Nederland kunt u terecht bij De Tandenbleker voor tanden bleken in Haarlem, Rotterdam (Kruiskade), Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Almere, Eindhoven, Amersfoort en Breda. 

Waarom tanden bleken in Haarlem bij De Tandenbleker?

Wanneer u uw tanden wilt laten bleken is het belangrijk om te kiezen voor een gecertificeerd specialist, om schade aan uw tanden te voorkomen. Bij De Tandenbleker bent u verzekerd van een goede behandeling met de mooiste resultaten. Met meer dan 150000 klanten bij verschillende vestigingen in Nederland en België hebben de specialisten van De Tandenbleker al veel ervaring opgedaan. 

De Tandenbleker legt haar totale focus op tanden bleken waardoor zij er inmiddels experts in geworden zijn. Tijdens uw behandeling wordt ervoor gezorgd dat u zich helemaal op uw gemak voelt. U kunt tijdens uw afspraak bijvoorbeeld kijken naar een film of serie op Netflix, waardoor de afspraak echt even een momentje van ontspanning voor u wordt. U bent bij De Tandenbleker verzekerd van een mooi resultaat met stralende witte tanden. 

Bij De Tandenbleker kunt u uw tanden bleken in Haarlem. U heeft hier keuze uit verschillende behandelingen, waaronder:

  • Hollywood VIP smile (tien behandelingen met de duur van 20 minuten voor de prijs van 129,99 euro)
  • Hollywood smile (zeven behandelingen met de duur van 20 minuten voor de prijs van 99,99 euro)
  • Perfect Smile Behandeling (vijf behandelingen met de duur van 20 minuten voor de prijs van 74,99 euro)
  • Happy Smile Behandeling (drie behandelingen met de duur van 20 minuten voor de prijs van 44,99 euro)
  • Bijhoud Behandeling (twee behandelingen met de duur van 20 minuten om de tanden mooi wit te houden voor de prijs van 29,99 euro)

U zijn dus verschillende mogelijkheden voor u om uw tanden te laten bleken in Haarlem. Wanneer u een afspraak heeft gemaakt via detandenbleker.nl voor tanden bleken in Haarlem wordt u vervolgens tijdens uw afspraak goed geholpen. Aan het begin van de afspraak bespreekt u eerst met de medewerker wat voor resultaat u graag wilt zien. Vervolgens kiest de medewerker de geschikte behandeling voor uw wensen en dan kan het tanden bleken beginnen. 

Het proces van tanden bleken 

Voor een mooi resultaat zijn meerdere behandelingen nodig. Daarnaast moet de bleekgel een tijdje inwerken op uw tanden. U hoeft zich geen zorgen te maken dat u zich verveelt tijdens deze wachttijd, u kunt namelijk Netflix kijken in de wachtruimte.

Bij De Tandenbleker wordt er gewerkt met NON-peroxide bleekgel. Deze gel tast het tandvlees en het tandglazuur niet aan. U hoeft zich dus geen zorgen te maken dat uw schade oploopt aan uw gebit. De medewerkers weten namelijk precies hoe zij te werk moeten gaan en zorgen ervoor dat uw behandeling veilig en pijnloos verloopt. U kunt dus met een gerust hart uw tanden bleken in Haarlem bij De Tandenbleker.

Bent u overtuigd om uw te tanden te bleken in Haarlem bij De Tandenbleker? Maak dan een afspraak via detandenblekernederland.nl! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn