Waar kan ik kuikens kopen?

Wanneer je de trotse eigenaar bent van bijvoorbeeld een roofvogel of een reptiel, heb je natuurlijk wel goed eten nodig. Deze dieren eten namelijk iets anders dan het gemiddelde huisdier, zoals de hond of de kat. Daarom kun je bij Animal Food Express nu kuikens kopen. Deze eendagskuikens zijn een zeer geschikt prooidier voor roofvogels, reptielen en fretten.

Zelf heb ik al een aantal jaren een mooie slang in huis. Gelukkig weet ik onderhand als geen ander wat voor voer slangen nodig hebben en waar ik dit het beste kan halen. Dit was echter in het begin wel een ander verhaal. Ik had nog nooit een slang gehad of enig ander reptiel, maar ik vond het wel altijd al ontzettend gave dieren. Ik besloot daarom om eindelijk een slang uit te zoeken. Zoals ik al zei had ik geen idee wat een slang moest eten, hoe vaak deze moest eten en hoeveel. Ik begon daarom uitgebreid research te doen. Ik kwam erachter dat je kuikens goed als prooidieren kunt gebruiken. Kuikens kopen doe ik daarom nu altijd bij Animal Food Express. Ik bestel ze online en ze worden gewoon aan huis geleverd. Dit is natuurlijk ideaal, helemaal omdat ik ook een drukke baan heb en eigenlijk hele dagen weg ben.

Wil jij ook kuikens kopen voor jouw reptiel of roofvogel? Lees dan vooral verder, want in dit artikel zal ik meer vertellen over waarom je dit het beste kunt doen bij Animal Food Express en wat zij nog meer aanbieden op hun website.

Waarom kuikens kopen bij Animal Food Express?

Waarom kuikens kopen bij Animal Food Express en niet ergens anders? Toen ik Animal Food Express ontdekte en voor het eerst bestelde, werd dit meteen mijn nieuwe favoriete winkel voor al mijn dierbenodigdheden. Naast een slang heb ik namelijk ook nog twee honden en een kat. Animal Food Express is ook voor deze huisdieren een zeer geschikte winkel. Dit is waarom ik fan ben van Animal Food Express:

  • Animal Food Express heeft een uitgebreid assortiment diepvriesvoeding en snacks. Naast kuikens kopen kun je hier dus ook nog veel meer andere soorten dierenvoeding kopen.
  • Animal Food Express bezorgt bevroren producten thuis voor slechts ‎€9,95. Zeer handig wanneer je weinig tijd hebt om naar de winkel te gaan, maar toch bevroren producten nodig hebt!
  • Je kunt zelf je bezorgmoment kiezen bij Animal Food Express
  • Bij bestellingen boven de 275 euro is de verzending door Animal Food Express gratis. Wanneer je de eigenaar bent van veel dieren is dit zeker een uitkomst. 
  • Animal Food Express geeft deskundig voedingsadvies. Bij het kuikens kopen op de website wordt er bijvoorbeeld duidelijk aangegeven dat eendagskuikens geen compleet menu vormen voor dieren, maar altijd afgewisseld dienen te worden met andere prooidieren of diersoorten voor een compleet menu. 
  • En last but not least, bij Animal Food Express kun je veilig betalen. Dit is natuurlijk wel zo fijn wanneer je een online bestelling doet. 

Wat is er nog meer?

Zoals ik al zei kun je naast kuikens kopen voor nog veel meer terecht bij Animal Food Express. Je kunt er vers vlees bestellen voor je hond of kat, wat beter is voor je huisdier dan vlees dat niet vers is. Je kunt er terecht voor nog meer soorten prooidieren, zoals voedermuizen, kwartels en kippennekken. Er zijn verschillende soorten voordeelpakketten voor honden verkrijgbaar waaronder ook een aantal allergiepakketten. Daarnaast is er ook een groot aanbod aan houdbare dierenvoeding en leuke speeltjes voor jouw hond of kat. 

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn