Vorstvrij houden

Electriccomfort - Vorstvrij houdenDe winter staat voor de deur. Voor veel mensen betekent dat wegwezen. Lekker op vakantie in de kerstvakantie. Dat geldt helaas dan ook weer voor velen niet. We moeten immers wel goed blijven verdienen en dat kan alleen door hard te blijven werken, ook als het feest is. Overigens is het alweer 5 jaar geleden dat er sneeuw lag tijdens kerst. Het probleem ligt natuurlijk bij de opwarming van de Aarde maar ook bij de intuïtie dat het dan al erg lang winter is. Dat is onzin, de echte winter is pas eind januari en in februari in dit land. Dat betekent vorst en sneeuw en kou en meer van dat soort ongein. Dan wilt u wel uw huis vorstvrij houden. Het vorstvrij houden van uw huis, oprit en auto komen dan op nummer een te staan en ja, in Nederland kan het in die tijd nog behoorlijk gaan vriezen. Onderschat u dit dan ook niet want voor u het weet is uw oprit opeens niet meer zo vorstvrij. Houden wij van de winter? Het antwoord in dit land is vrijwel overal negatief. Het betekent vaak extra vroeg opstaan om uw oprit vorstvrij te houden en als u dat niet is gelukt dan glijdt u waarschijnlijk vanaf uw voordeur naar uw auto. Met alle gevolgen van dien. Voor uw hond of kleine kinderen is het minstens zo gevaarlijk zo niet erger dan dat. Het vorstvrij houden van uw oprit, mits u natuurlijk überhaupt een oprit hebt komt in deze tekst aanbod dus we hopen dat u de tijd heeft om even verder te lezen. We willen ons namelijk graag even aan u voorstellen dus kijkt u vooral een op onze website: electriccomfort.nl en ontdek wat zoal uw mogelijkheden zijn op het gebied van het vorstvrij houden van uw oprit.

Vorstvrij houden van uw oprit is wel zo prettig

Uw eigen oprit vorstvrij houden is nog een heel karwei als u dit zelf met de hand moet doen. Zelf sneeuwschuiven of de vorst van uw oprit krabben, daar is geen beginnen an. Zeker niet met betrekking tot dat laatste. U kunt er dan niet meer fatsoenlijk overheen lopen of fietsen. En ook met uw auto manoeuvreren kan leiden tot gevaarlijke situaties die u natuurlijk te allen tijde wilt zien te voorkomen. Het vorstvrij houden is dan ook iets dat u preventief doet. Hiervoor zijn meerdere mogelijkheden en de bekendste daarvan is natuurlijk het strooien van zout. Dat betekent wel dat u meerdere malen per jaar zout moet gaan kopen en dan hebben we het niet over normaal keukenzout maar over zakken vol met strooizout. Dat kost zo open den duur heel wat geld. Het tweede probleem is dat u dit elk jaar weer opnieuw moet gaan aanschaffen en u telkens in de kou in de avond de oprit op moet om preventief uw oprit vorstvrij te houden. Daar hebt u vast en zeker geen zin in en dat snappen wij van Electric Comfort als geen ander. Ten slotte bent u dan ook nog eens afhankelijk van het weerbericht en laten we eerlijk zijn, verschillende metingen en verschillende zenders kunnen erg tegenstrijdige berichtgeving doen. Dat betekent dat u soms te laat bent met strooien, soms op tijd en soms is het geheel voor niets en bent u eigenlijk gewoon domweg bezig om geld te verstrooien aan zout. Wat is nu de oplossing die wij aan te bieden hebben? Wij kunnen onder uw oprit een heuse verwarming inbouwen. Deze verwarming leggen wij dan ook in een handomdraai aanleggen en nadien hebt u nooit meer last van een bevroren oprit, stoep of waar u dan ook wilt dat we verarming aanleggen. Onder uw patio of buitenterras zijn dan ook zeker mogelijkheden en ook die plekken kunnen we vorstvrij houden dankzij deze handige en niet eens zo dure verwarmingen. Klinkt u dit als muziek in uw oren? Leest u dan vooral verder, dan doen we uit de doeken hoe u het beste met ons in contact kunt komen zodat het vorstvrij houden van uw oprit in het vervolg een eitje is. Het biedt aldus vele voordelen en die komen in het laatste gedeelte van deze tekst dan ook zeker nog even aan bod.

Laat dit unieke artikel dan ook door ons installeren

We komen aldus erg graag langs om uw oprit vorstvrij te houden met behulp van deze opritverwarming. Enkele voordelen hiervan zijn:

  • De verwarming gaat automatisch aan als de temperatuur buiten onder een bepaalde graad komt.
  • Daardoor hoeft u nooit meer de kou in om uw oprit te bestrooien met zout, ook hoeft u dus niet meer met sneeuwschuivers in de weer.
  • En het is slechts een eenmalige investering. Toegegeven, u betaalt er wel iets voor maar dat doet u natuurlijk alleen maar een keer en vervolgens hebt u er nooit meer omkijken naar. Op de langere termijn zal u dus zeker veel geld kunnen besparen terwijl u er wel vanuit kunt gaan dat uw huis in waarde zal stijgen want het vorstvrij houden van een oprit dankzij deze elementen is zeer exclusief en chique te noemen.

Bent u benieuwd wat u dit allemaal gaat kosten? Wij maken het geheel op maat want het is natuurlijk afhankelijk van de grootte van uw oprit. Het vorstvrij houden van uw oprit is nu mogelijk zonder er moeite voor te doen. Wilt u dit dus ook elektronisch vorstvrij gaan houden? Vraag dan een offerte aan!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn