Kantoormeubelen

Havic-kantoormeubelen - KantoormeubelenBent u onlangs verhuisd naar een nieuw kantoor en is het uw verantwoordelijkheid om voor de kantoormeubelen te zorgen die uw kantoor hopelijk gaan opvrolijken? Neemt u dan eens de tijd om onze website door te nemen. Want bij ons op havic-kantoormeubelen.nl vindt u daadwerkelijk alle kantoormeubelen in allerlei soorten en maten. Of u nu de standaard meubelen zoekt die u per definitie nodig zult hebben zoals bureaus en stoelen en opbergasten of wanneer u kantoormeubelen zoekt zoals bijpassende lampen en aankleding voor uw ramen, bij ons bent u aan het juiste adres. Daar kunnen we eigenlijk erg kort over zijn en het blijkt dan ook al wel als u eens op onze site komt kijken. In Nederland zijn we dan ook een van de grootste online aanbieders van kantoormeubelen en daar zijn we erg trots op. We hebben dan ook hard gewerkt om deze status te bereiken en zijn zeker niet op onze lauweren gaan rusten. Hebt u dan ook nieuwe ideeën of specifieke wensen op het gebied van meubelen voor uw eigen kantoor? Dan komen we die wensen graag inwilligen. De kans dat we speciaal voor u kantoormeubelen kunnen ontwerpen en produceren is namelijk erg groot en wie weet nemen we uw ideeën wel over en hebben we binnenkort kantoormeubelen in ons assortiment die geheel door u ontworpen zijn. Wij houden namelijk erg van de wisselwerking met onze klanten. Schroom dan ook niet om op- of aanmerkingen aan ons te melden, ook al gaat het slechts om een spelfout van een tekst dat u aan het lezen bent op onze website. Op die manier blijven we onszelf ook continu verbeteren. Omdat onze meubelen de “state of the art” zijn kunnen we ook niet genoegen nemen met een voldoende en zijn we altijd op zoek naar nieuwere en betere kantoormeubelen en grondstoffen en designs.

Kies uw kantoormeubelen zorgvuldig

U leest al wel dat het ontwerpen van kantoormeubelen voor ons team echt een passie is. Kantoormeubelen vindt u bij ons dan ook al snel als u op de landingspagina bent aangekomen. Klikt u vanuit daar snel door naar de categorieën waar u meubelen van nodig hebt. Ook het online bestellen gaat natuurlijk via onze site en dat is werkelijk waar een peulenschil. Zeker als u druk in een verhuizing of verbouwing van uw eigen kantoor zit, dan hebt u vast geen tijd om alle kantoormeubelen van de diverse winkels in de steden om u heen af te gaan en te gaan bekijken. Regelt u dit dan ook via een site waar u alle kantoormeubelen onder een kap terug kunt vinden. De onze natuurlijk! Hoe u het ook wendt of keert, voor echt goedkope kantoormeubelen van een topmerk dient u bij ons te zijn. En wilt u de kantoormeubelen liever eerst met eigen ogen komen bekijken? Dan doen we daar helemaal niet moeilijk over. Maakt u van te voren wel eerst eventjes een afspraak met ons, dan bent u vervolgens welkom in onze showroom en zal er iemand voor u klaar staan om u langs deze kantoormeubelen rond te leiden, uiteraard vergezelt met een lekkere kop koffie voor  u. Als u wilt, kunnen we vervolgens meteen een geheel vrijblijvende offerte voor u opstellen. Dat betekent dat u nog helemaal nergens aan vast zit en u achteraf pas hoeft te betalen. U hebt dan ook alle tijd om er eerst goed over na te denken en het te bespreken tijdens de vergadering met het kader. Laat het ons daarna weten, dan weten we of we tot levering over moeten gaan. Dat duurt trouwens lang omdat we deze kantoormeubelen steevast op voorraad hebben in ons grote magazijn. Dat zult u tijdens uw rondleiding ook wel opvallen. We hebben trouwens drie showrooms. Een in Gouda, een in Veghel en ten slotte een showroom in België, namelijk in Breendonk. Zo kunt u altijd een showroom bij u in de buurt komen bezoeken.

Meer weten over ons? Neem dan gerust eens contact met ons op

Hebt u verder nog vragen over onze kantoormeubelen of wilt u graag iets meer weten over het online bestellen? De site zal u al van erg veel informatie kunnen voorzien maar als u toch liever iemand aan de lijn hebt om uw prangende vragen over onze kantoormeubelen te beantwoorden dan staat het u geheel vrij om eens tijdens kantooruren even op te bellen. Een e-mail sturen kan natuurlijk ook net als het invullen van het online contactformulier. Wij komen altijd zo snel mogelijk bij u terug om u van de benodigde informatie te voorzien. Vergeet niet om eens een kijkje te nemen tussen de projecten die we al hebben afgerond zodat u geïnspireerd kunt raken van de pracht en praal dat aan te bieden hebben. Ook vindt u onder het kopje “acties” zeer vele scherpe kortingen. Onze site wordt dagelijks vernieuwd en de acties worden soms meerdere malen per week aangepast. Soms is het immers op is op en soms zijn we gewoon in een goede bui en geven we tegen hoge kortingen deze producten weg. Wacht dan ook niet langer maar bookmark onze site zodat u steevast als eerste kunt komen profiteren van deze:

  • Aanbiedingen
  • Kortingen
  • Acties

U vindt ons dan snel terug tussen uw favoriete websites. En dat terwijl u uw kantoor niet eens meer hoeft te verlaten. Kies dan ook voor het online bestellen, daar gaat u absoluut geen spijt van krijgen. Tot horens!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn