Voor school een animatiefilmpje maken?

Moet jij ook voor school een animatiefilmpje maken? Surf dan eens naar de site van Donker Media, dan kom je al een heel eind. Het gebeurt namelijk vaak dat er scholen bestaan die de opdracht geven om animatiefilmpjes te maken. Dit is niet altijd makkelijk, want waar moet je het in hemelsnaam over gaan hebben? Hoe begin je met je verhaal en hoe moet je eigenlijk een animatiefilmpje maken? Donker Media heeft op al deze vragen het antwoord. Bij hen is elke animatie uniek en zij stoppen pas als jij tevreden bent. Dus ben jij die leerling die de opdracht heeft gekregen om een reeks animatiefilmpjes te maken en ben jij het spoor bijster? Laat je dan helpen en begin met het lezen van deze blog.

Een animatiefilmpje maken via Donker Media?

Het is mogelijk om met animatie mensen in een korte tijd te informeren, tot actie te overtuigen of aan te sporen om een bepaald iets te gaan doen. Het is daarnaast ook makkelijk om animatie intern of op social media te delen, maar dit kan bijvoorbeeld ook op een website. Wil jij ook een animatiefilmpje maken? Dan kan dat door Donker Media gedaan worden. Wie zijn zij? En ben jij ook benieuwd of animatie geschikt voor jouw bedrijf is? Dan willen zij jou graag adviseren over welke mogelijkheden er zijn. Het bedrijf maakt namelijk frisse, effectieve animaties aan de hand van een bepaald verhaal dat je wilt gaan vertellen. Wie zijn zijn komt eerst aan bod. Donker Media is een animatiestudio uit Eindhoven en ze hebben een sterke focus op kwaliteit voor een betaalbare prijs, iets waar de gemiddelde Nederlander vrijwel altijd naar op zoek is. Niemand wil toch te veel betalen? Over het algemeen houden we daar niet van met z’n allen. Daarom weet je dat als je een animatiefilmpje laat maken door Donker Media je niet te veel zult betalen en toch een prima kwaliteit filmpje afgeleverd zult krijgen. Wat voor animatiefilmpjes maken zij zoal? Dat zijn onder meer de volgende:

  • 2D animatiefilmpjes
  • 3D animaties
  • Whiteboard animaties

Wat ellen zij bereiken met de animatiefilmpjes? Zij, en jij dus ook, willen mensen verrassen, inzicht geven of aanzetten tot een bepaalde handeling. Het is een feit dat elke animatie uniek is en dat maakt het ook zo leuk om meerdere filmpjes te laten maken door Donker Media. Het is vaak ook niet zo dat je maar 1 filmpje moet maken op school of op de universiteit, zij willen vaak graag dat je meerdere filmpjes maakt zodat zij kunnen zien dat er ook vooruitgang in de filmpjes zit. Dat vinden zij namelijk ontzettend belangrijk.

Wat als ik niet creatief ben en een animatiefilmpje wil maken? 

Wat als ik niet creatief ben, dat is een vraag die veel voorkomt. Want wat moet je doen als je niet creatief bent maar wel een verhaal wilt vertellen? Ook daarvoor is DonkerMedia.nl er, om jou te helpen bij het vertellen en delen van jouw verhaal. Jij hoeft niet perse creatief te zijn om een filmpje te maken. Zij kunnen jou helpen zodat jouw idee toch nog kan worden overgebracht. Animatiefilmpje maken moeilijk? Op deze manier in ieder geval niet meer! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn