Verpakkingsmateriaal aanpassen

Ik heb sinds 2014 een eigen bedrijf en verkoop babykleding, accessoires en speeltjes voor baby’s. Ik was het bedrijf begonnen omdat ik en mijn man een kind kregen en wij zagen dat babyartikelen erg duur waren. Wij schrokken erg van de prijzen toen wij voor het eerst artikelen voor onze baby kochten. Als je geen baby hebt, dan let je niet op de prijzen van deze artikelen en wat je allemaal moet kopen. Dit veranderde voor ons toen wij ons eerst kind kregen. Wij dachten allebei dat er meer betaalbare artikelen voor baby’s te koop moest zijn, zonder dat de kwaliteit slechter werd. Sinds de baby bleef mijn man werken bij zijn oude baan. Tijdens het verloop verdiepte ik mij in het starten van een bedrijf en ben daarna begonnen met het bedrijfje. Na een moeilijke start gaat het nu goed met het bedrijf. De laatste twee jaar is het snel aan het groeien en maken we winst. Ik probeer de webshop erg vrolijk te maken en gebruik veel kleuren op de website. Regelmatig zeggen de klanten dat ze de website en artikelen erg vrolijk vinden en we hebben veel terugkomende klanten. Vorige maand heb ik het verpakkingsmateriaal aangepast, zodat het aansluit op de website. Dezelfde kleuren en figuurtjes die op de website staan zijn te zien op het verpakkingsmateriaal. Nu ziet de klant in een opslag dat een pakketje van mijn website komt.

Verpakkingsmateriaal bij VIV

Ik kwam op het idee om het verpakkingsmateriaal aan te passen toen ik een pakje binnenkreeg van een andere website. Ik had een bakvorm besteld bij een webshop in keukenartikelen. Toen ik het pakje binnenkreeg zag ik het logo op de doos staan van het bedrijf waar ik het gekocht had. Aan de doos kon ik direct zien van welk bedrijf het pakje kwam en ik kreeg direct zin om de doos open te maken. Ik vond dit een erg slim idee en vroeg aan mijn leverancier of ik dit ook bij hun kon laten doen. Helaas gaven zij aan dat dit niet mogelijk was. Ik keek online naar andere leveranciers die dit wel konden en kwam toen via webshop.viv.nl bij VIV uit. Ik vroeg naar de mogelijkheden van het aanpassen van verpakkingsmateriaal en de kosten hiervan. Samen selecteerde we een aantal artikelen en het bedrijf gaf me een aantal voorbeelden van wat ze konden leveren. Ik liet vriend die ontwerper is een ontwerp voor de dozen maken en vroeg aan VIV een offerte. Tot mijn grote verbazing was de prijs vergelijkbaar met wat ik al betaalde aan mijn huidige leverancier. Ik liet een aantal proefversies leveren en was direct blij met het resultaat. Sindsdien ben ik van leverancier gewisseld en ben erg blij met de leveringen. De verpakkingen zien er erg mooi uit en ik ben zeer blij met de dozen.

Veel positieve reacties

Sinds ik het verpakkingsmateriaal heb aangepast krijg ik veel positieve reacties. Veel klanten stuurden een berichtje dat ze de dozen leuk vinden. Ze herkennen nu meteen mijn bedrijf aan de verpakking en krijgen direct zin om de levering uit te pakken. Ik bestel nu al mijn dozen en verpakkingen bij VIV en ben erg blij met ze. De kwaliteit en de prijs van dit bedrijf is erg goed en ik betaal slecht een klein beetje meer voor verpakkingsmateriaal op maat. VIV is een goede partner voor dozen en verpakkingen

  • Ik betaal een vergelijkbare prijs voor dozen met mijn eigen ontwerp
  • De kwaliteit van de dozen is erg goed
  • Ik krijg veel positieve reacties van klanten
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn