Textielbedrukking

Heb jij een eigen onderneming? Dan moet je zeker eens de mogelijkheden van textielbedrukking overwegen! Je kunt hiermee uitstekend jouw bedrijfskleding voorzien van je bedrijfsnaam of van je bedrijfslogo. Natuurlijk is dit niet voor ieder bedrijf relevant, er zijn immers ook bedrijfstakken waarin bedrijfskleding absoluut niet aan de orde is. Maar in verschillende sectoren is dit juist wel het geval. Bijvoorbeeld in winkels of horecazaken, maar ook bij bouwbedrijven wordt dit eigenlijk altijd gedragen. Ook monteurs die op diverse locaties werken, worden vaak gevraagd om in speciale kleding gekleed te gaan. Bedrijfskleding zorgt er namelijk voor, helemaal als er gebruik wordt gemaakt van textielbedrukking, dat je herkenbaar bent als personeelslid. Dat maakt het voor klanten in de winkel gemakkelijker om tussen het andere winkelende publiek de medewerkers te herkennen. Voor monteurs is het zo dat zij direct herkenbaar zijn als werknemer van het bedrijf en dat scheelt weer een voorstelrondje. Voor de herkenbaarheid van je medewerkers is het dus zeker aan te raden om kleding te laten bedrukken met je naam of logo. Ook kun je door textielbedrukking reclame maken, als men de kleren bijvoorbeeld ook op andere plaatsen draagt dan de werkvloer, bijvoorbeeld tijdens het fietsen van en naar het werk.

Textielbedrukking voor verenigingen

Natuurlijk is textielbedrukking niet alleen voor bedrijven een heel goede optie, er zijn immers ook andere plekken denkbaar waar je graag herkenbaar wilt zijn als horend bij een groter geheel. Je kunt dan denken aan verenigingen, zoals sportverenigingen of buurtverenigingen. Helemaal als je mee doet aan wedstrijden, toernooien of andere evenementen, is het dan fijn dat je gemakkelijk herkenbaar bent. Je kunt er dan natuurlijk al voor kiezen om allemaal in dezelfde kleur gekleed te gaan, maar als ieder gewoon iets uit de kast trekt, dan kunnen de kleuren toch weer net iets afwijken. Wil je echt een mooi team vormen, dan is textielbedrukking een aanrader. Helemaal als iedereen dan bijvoorbeeld exact dezelfde kleur shirts draagt. Je bent als groep dan echt herkenbaar en dat is voor jezelf en voor anderen fijn. Het draagt bovendien ook bij aan het groepsgevoel, je voelt je sneller verbonden met elkaar omdat je hetzelfde gekleed bent. Het klinkt misschien wat vreemd, maar het werkt vaak wel zo. Daarom is het zo dat het ook voor verenigingen zeker een aanrader kan zijn om gebruik te maken van de mogelijkheden die textielbedrukking te bieden heeft!

Drukkerij de Lange biedt verschillende opties

Zoek jij een bedrijf dat de textielbedrukking voor jou kan verzorgen, dan is Drukkerij de Lange uit Goes een uitstekende keus. Het prettige is dat zij jou de mogelijkheid bieden om zelf kleding aan te leveren waar de bedrukking op moet komen, zodat je iets kunt kiezen waarvan je zeker weet dat het prettig zit en dat het de juiste maat is. Maar je kunt bij hen ook gewoon kiezen voor de optie dat zij de shirts aanleveren. Dan hoef je dit niet zelf meer te regelen en dat scheelt jou weer werk. Welke optie jij ook kiest, je kunt er zeker van zijn dat de textielbedrukking er altijd heel goed uit zal komen te zien, zij leveren namelijk altijd een uitstekende kwaliteit. Je kunt bij hen bovendien niet alleen maar terecht voor het bedrukken van textiel, je kunt bij hen ook nog terecht voor:

• het laten drukken van geboortekaartjes
  • het laten maken van brochures
  • het maken van visitekaartjes
  • het printen van belangrijke documenten of grote hoeveelheden kopie├źn

Wat je dus eigenlijk maar wilt laten drukken, je kunt dit bij hen altijd laten doen. Niet alleen voor textielbedrukking is Drukkerij de Lange dus een heel goede keus, dus kijk gauw op Drukkerij-Goes.nl!