Structuur en orde dankzij een goede magazijn stelling

Een kamer of ruimte vol met rommel leidt al snel tot een daling in efficiëntie. Als het je slaapkamer betreft, dan duurt het een stuk langer om iets te vinden in een wilde van kleding, boeken, papieren en andere spullen, dan wanneer al die zaken netjes op de daarvoor aanwezen plekken liggen. Als je dan een paar sokken nodig hebt, dan hoef je alleen maar de lade met sokken te openen. In een magazijn kun je alles prima vinden als de spullen en artikelen op de juist plekken liggen. Maar als er geen stellingen aanwezig zijn van L.P. Petersen en alles door elkaar verspreid ligt zonder orde of logica en als de spullen ook nog eens op verschillende plekken liggen afhankelijk van wanneer je in het magazijn bent, dan kun je wel nagaan dat het de efficiëntie nadelig beïnvloedt. Daarom is een goede magazijn stelling voor een magazijn enorm belangrijk. Net zoals een kledingkast voor een slaapkamer belangrijk is om te zorgen dat je je kleding makkelijk en vooral geordend kunt wegleggen, want dan hoef je in de ochtend niet eerst een kwartier te zoeken naar de juiste outfit. Een slaapkamer is vaak relatief klein en ook als al je kleding op 1 berg ligt, dan nog duurt het niet heel erg lang om te vinden wat je nodig hebt. Maar een magazijn is vaak wat groter dus kan het ook heel lang duren om te vinden wat je nodig hebt als er geen ordening aanwezig is. Een magazijn stelling, of eigenlijk meerdere stellingen, is/zijn dan ook zeer noodzakelijk voor het op orde brengen en houden van je magazijn. Uiteindelijk is dat alleen maar in het voordeel van je bedrijf, want de efficiëntie neemt daardoor immers toe. Mocht je willen weten wat voor soort stellingen je zoal kunt kopen, dan kun je het beste even een kijkje nemen op de site van lppetersen.nl. Hier vind je een overzicht van de verschillende magazijnstellingen die het meest worden gebruikt in magazijnen. Denk bijvoorbeeld aan:

  • Legbord stellingen
  • Pallet stellingen
  • Grootvakstellingen

Al deze stellingen dienen uiteraard verschillende doelen. Palletstellingen gebruik je logischerwijs wanneer je materialen op pallets wilt opslaan en legbordstellingen kun je weer gebruiken voor kleinere artikelen. Tevens kun je verschillende soorten van magazijnstellingen met elkaar combineren en je kunt via verschillende samenstellingen dan ook bijvoorbeeld kleine en grote vlakken creëren. Dus mocht je op zoek zijn naar een magazijn stelling, kom dan snel eens langs bij lppetersen.nl.

Een gebruikte of een nieuwe magazijn stelling

Je hebt bij L.P. Petersen keuze uit gebruikte en nieuwe magazijnstellingen. Je kunt dus op de kosten besparen door te kiezen voor de gebruikte magazijn stelling. Deze is reeds gebruikt natuurlijk, maar dat doet niets af aan de kwaliteit van de magazijn stelling. Daar komt bij dat L.P. Petersen alleen producten verkoopt van de hoogste kwaliteit. Dus ook bij de gebruikte magazijn stelling zal de kwaliteit zijn gegarandeerd. 

Hulp nodig? Neem contact op met L.P. Petersen

Mocht je hulp nodig hebben bij het uitzoeken van de juiste magazijn stelling, dan kun je natuurlijk altijd even contact opnemen met een medewerker van L.P. Petersen. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn