Spreker gezocht?

Spreker gezocht? Dan bent u bij Jesse van Doren aan het goede adres. Jesse van Doren is een ondernemer met een sterke passie voor digitale marketing en het helpen met groeien van bedrijven. Hiervoor heeft Jesse Brize opgericht, met het idee dat er betere inzichten komen wanneer bedrijven in teams workshops en evenementen volgen. Brize is een Full Service Agency, het bedrijf heeft een sterke focus op data gedreven marketing. Door data te analyseren helpt Brize bedrijven te groeien. Zo worden marketing kanalen en gebruikservaringen geoptimaliseerd. Daarnaast heeft Jesse van Doren nog twee andere bedrijven opgericht. Hij helpt mensen mee naar een inspirerende toekomst. Met het team wordt dagelijks onderzoek gedaan naar de invloed van technologie op het leven.

Spreker gezocht?

Spreker gezocht? Met een speaker of the day zorgt u voor een inspirerend en activerend verhaal, van iemand uit het vak gebied. Of juist iemand die iets vanuit een heel ander perspectief laat zien, een andere invalshoek dus. Spreker gezocht? Dan is Jesse van Doren de perfecte match. Sprekers zoals Jesse van Doren weten uitstekend een verhaal te vertellen. Deze verhalen bevatten een belangrijke doelstelling, uitdagende ervaringen en natuurlijk een verhaal over hoe deze ervaringen behaald of overwonnen wordt. Daarnaast zijn een meeslepend en inspirerend belangrijke termen om indruk te maken op een publiek, wat het publiek niet snel zal vergeten.

Spreker gezocht? Een spreker kan optreden als een keynote en zorgen voor een goede toon bij het zetten van een opening of afsluiting van de dag. Spreker gezocht? Er bestaan verschillende mogelijkheden als het gaat om sprekers en dagvoorzitters. Dus spreker gezocht? Het team van Jesse van Doren is u graag van dienst, met een verscheiden aantal uiteenlopende onderwerpen waarmee het team u kan inspireren. Spreker gezocht? Wat zijn de mogelijkheden? De mogelijkheden bestaan uit:

  • Keynotes over blockchain
  • diverse technologische onderwerpen
  • Leuke verhalen
  • Inspirerend, energiek en activerend
  • Boodschap overdragen

Spreker gezocht? Vanuit diverse onderwerpen en verschillende invalshoeken blijft een verhaal altijd hangen.

Het team

Spreker gezocht? Het team kan vanuit de tech communities een breed netwerk van interessante sprekers aanbieden, zo kunt u Jesse van doren boeken. Daarnaast kunt u een keuze maken voor de inhoudelijke vraag naar technologie, de werkwijze of het onderwerp dat besproken moet worden. Of juist de inspiratie waarvoor u wilt zorgen, met een verhaal dat aanspreekt of blijft hangen. Maar u kan ook een belangrijke boodschap aan het publiek mee geven.

Het team is speaker of the day geweest voor diverse grote organisaties. Dit betekend dat het bedrijf veel ervring heeft als het gaat om de rol van keynote speaker om een dag te openen, of juist af te sluiten en de belangrijkste leermomenten van deze dag samen te vatten. Het team is dus helemaal thuis op dit vlak, maar ook in combinatie met andere leuke en interessante sprekers. Het team zorgt ervoor dat er samen met bekende en goede sprekers het verhaal overkomt, en dit toegepast op de specifieke organisatie of ter inspiratie en dit vanuit een heel ander werkveld.

Dus een spreker gezocht? Dan bent u bij Jesse van Doren en zijn team aan het juiste adres. 

https://www.jessevandoren.com/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn