Occasions Axel zorgt voor tevreden bestuurders

Afgelopen week heb ik mijn auto bij Rob Dees Autobedrijf in Axel, ook bekend van de Occasions in Axel, laten repareren. Omdat ik weet dat ik bij de garage van Rob Dees garage-axel.nl altijd snel terecht kan, ging ik met mijn auto bij hen langs. Ook deze keer hadden de reparateurs meteen tijd voor mij. Zoals gewoonlijk werd ik vriendelijk ontvangen en werd er een lekker bakje koffie aangeboden. In de tussentijd gingen ze voor mij opzoek naar de reden dat het controlelampje knipperde.

Occasions Axel heeft topkwaliteit auto’s

Het probleem dat zich voordeed aan mijn auto werd als snel ontdekt. Het had te maken met een storing in het uitlaat/emissiecontrole-systeem. Dit probleem konden de reparateurs meteen voor mij oplossen zodat ik dezelfde dag nog in mijn auto kon stappen. De klantgerichte aanpak is de reden dat ik mijn auto eerder bij Rob Dees Autobedrijf zelf, bij de betrouwbare Occasions Axel in Axel (garage-Axel.nl), heb gekocht. Ze hadden toen bij Occasions Axel diverse kwaliteit occasions in de aanbieding. De keuze was lastig te maken omdat er veel diverse occasions bij Occasions Axel werden aangeboden. Veel occasions voldeden aan mijn voorkeuren. De service was ook hier erg prettig. Ik mocht meerdere proefronden rijden in de occasions door het dorp Axel heen. Meerderen vielen goed bij mij en mijn vrouw in de smaak. De verkopers beschikten over veel informatie over de verschillende modellen. Ze stonden open voor vragen, namen de tijd om al het aanbod te showen en hielpen bij het ondersteunen van de eindkeuze. Uiteindelijk kwamen wij uit bij onze huidige auto. Onze keuze is op dit model gevallen omdat:

  • Wij beiden het model mooi vinden
  • De kleur naar onze wens is
  • De auto heerlijk rijdt

We zijn zeer tevreden over Occasions Axel.

Een echte aanrader!

Ik raad het iedereen aan die opzoek is naar een goede kwaliteit tweedehandsauto of baad heeft bij een goede garage om aan te kloppen bij Rob Dees Autobedrijf in Axel voor de garage en de Occasions Axel. Vanwege mijn hoge tevredenheid over de service bij Occasions Axel, de mooie auto die we er hebben gekocht en de mogelijkheid tot een goede reparatie service. Dit gun ik een ander ook. Zo heb ik laatst een vriend geholpen. Zijn toen huidige auto was aan vervanging toe. Hij gaf aan niet goed te weten waar hij opzoek moest gaan naar een nieuwe voor in zijn prijsklasse. Natuurlijk gaf ik hem meteen het advies om een kijkje te nemen bij Occasions Axel. Hij vroeg of ik met hem mee wilde gaan en dat deed ik graag. De volgende dag zijn wij meteen een bezoekje gaan brengen. Ook nu was het aanbod tweedehandsauto’s groot. Hij heeft net als mijn vrouw en ik verschillende modellen nauwkeurig geïnspecteerd. Er is gebruik gemaakt van de brede kennis die de verkopers hebben. Hij durfde veel vragen te stellen aan hen en hier werd weer uitgebreid en duidelijk op geantwoord. De twijfel kwam uiteindelijk te liggen bij drie verschillende auto’s. In alle drie de auto’s hebben wij een proefrit gemaakt. Het gevoel dat je de tijd mag nemen, is hierbij erg prettig. Vervolgens hebben wij ons even teruggetrokken met een glaasje fris en hebben we de drie auto’s samen uitgebreid besproken. De voor en tegens zijn tegen elkaar afgewogen. Na wat wikken en wegen, heeft mijn vriend een keuze kunnen maken. Er zat een auto bij die net iets meer aan zijn eisen voldeed dan de rest. Hij erg blij en de verkopers ook zeer tevreden. Dit was voor mij weer een mooi voorbeeld waarom Occasions Axel een echte aanrader is.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn