Een nieuwe matrasbeschermer voor de winter

Laatst heb ik een nieuwe molton matrasbeschermer gekocht bij  Fine2Sleep om goed mee de winter in te gaan. Als de avonden donker en koud worden, dan kruip ik het liefst altijd lekker vroeg onder de wol en dan kan ik uren in bed liggen lezen of mijn favoriete series kijken. Dit betekent wel dat het matras waar ik op lig veel meer belast wordt en omdat ik al jaren met dezelfde molton matrasbeschermer heb gedaan vond ik het nu tijd worden om een nieuwe matrasbeschermer te kopen. Dit beschermt het matras tegen:

  • Vocht
  • Viezigheid
  • Slijtage

De matrasbeschermer is voor mij daarnaast een extra laagje wat ik prettig vind liggen. Helemaal wanneer ik mijn elektrische deken er weer onder schuif en dan vooral mijn voetenverwarming aanzet. Heerlijk vind ik dat. Een lekker warm bed in stappen met extra warme voeten. Daar kan ik zo van genieten. Met die nieuwe matrasbeschermer ben ik er in ieder geval zeker van dat het matras niet harder slijt dan bij normaal gebruik waarbij alleen in een bed wordt geslapen. Met 80% katoen is het in ieder geval een sterke en duurzame matrasbeschermer en daardoor kan ik hem ook af en toen eens wassen. Dat vind ik wel zo prettig. Ik heb een stofallergie en net als mijn beddengoed wil ik mijn matrasbeschermer dus af en toe wel even in de was kunnen doen. Ik heb met de oude beschermer wel gemerkt dat die op begon te raken, dus vandaar dat een nieuwe zeker geen kwaad kon.

De matrasbeschermer is snel gekocht

Ik had op fine2sleep.nl al snel de matrasbeschermer gevonden die ik zocht. Alle specificaties stonden netjes vermeld en dat was handig, want daarmee hoefde ik niet eerst het hele assortiment door. Het is niet zo dat je een beschermer voor je matras koopt omdat hij zo mooi is. Het is puur uit praktisch oogpunt en gemak dat je een beschermer om je matras doet en daar is dit exemplaar van Fine2Sleep echt perfect voor. In één klik zat hij in mijn winkelwagen in de webshop en toen ben ik toch nog wel even gaan kijken of ik leuke dekbedovertrekken kon vinden. Ondanks dat ik die niet echt nodig had ben ik dan toch nieuwsgierig naar het assortiment hier en ik kwam er toen één tegen die ik eigenlijk toch wel heel erg leuk vond. Ik had dit niet echt in mijn budget meegenomen, maar de prijzen van de dekbedovertrekken zijn hier zo betaalbaar dat ik ook deze in de juiste maat heb geselecteerd en samen met de matrasbeschermer heb afgerekend. Dit ging echt heel eenvoudig en voor ik het wist had ik de bevestiging binnen dat mijn bestelling in goede orde was ontvangen en binnen kort bij mij thuis zou worden afgeleverd.

Direct de oude molton vervangen

De oude molton die ik had was echt heel erg oud. Het kan maar zo zijn dat die al wel vijftien jaar op mijn bed ligt en het werd dus echt wel eens tijd om deze te vervangen voor een nieuwe, frisse matrasbeschermer waar ik weer even mee vooruit zou kunnen. Toen mijn bestelling eenmaal bij mij was afgeleverd heb ik direct de oude molton vervangen en de nieuwe beschermer om het matras gedaan. Natuurlijk wel nadat ik de elektrische deken er eerst onder heb gelegd. Vannacht heb ik er voor het eerst op geslapen en het ligt echt heel goed. De beschermer is precies de maat die ik zocht en ik merk totaal geen verschil met de oude en de nieuwe. Dat is heel fijn, want dan slaap ik gewoon even goed als altijd.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn