Mijn eerste Magento webshop

Toen ik vier jaar geleden een webshop startte, had ik keuze uit verschillende platvormen. Als startende ondernemer weet je niet of jouw bedrijf een succes gaat worden, daarom kiezen mensen vaak voor een goedkope optie, dat deed ik ook. Voor de start van mijn webshop was WordPress een prima keuze, maar ik kwam steeds meer achter de beperkingen van dit platvorm. Voor de groei van de webshop wilde ik overstappen op een ander platvorm en koos voor Magento. Creative ICT bouwde mijn Magento webshop en ik ben erg blij met het resultaat. Vier jaar geleden ben ik een eigen webshop gestart. Ik heb altijd al interesse gehad in ondernemen en dit leek mij een goede manier om veel te leren. Het is tegenwoordig niet zo moeilijk om een webshop te starten er zijn verschillende platvormen die je daar voor kan gebruiken, je kan ook een website laten bouwen. Ik besloot om destijds voor een gratis platvorm te kiezen, namelijk voor WordPress. Dit had voornamelijk te maken met de prijs en de eenvoud waarmee je de website kan bouwen. Ik had geen idee hoeveel ik zou verdienen met de website, daarom besloot ik om voor een gratis platvorm te kiezen en niet voor een Magento webshop. WordPress is gemakkelijk te leren en je kan al snel zelf een eigen website, of webshop maken. WordPress heeft echter ook veel beperkingen en daar kwam ik gaandeweg steeds meer achter. WordPress is eigenlijk niet gemaakt voor webshops, maar voor kleine websites en blogs. Om mijn website meer te laten groeien, moest ik overstappen op een ander platvorm. Er zijn verschillende platvormen die wel geschikt zijn voor webshops en ik besloot om voor een Magento webshop te kiezen. Het is veel lastiger om een website met dit platvorm te maken, daarom wordt dit bijna altijd door programmeurs gedaan, maar Magento is zeer geschikt voor een webshop. 

Creative ICT maakte mijn Magento webshop

Online zocht ik naar bedrijven die een Magento webshop konden maken en kwam al snel het bedrijf Creative ICT tegen. Dit bedrijf kan Magento en WordPress websites maken, maar kan ook helpen met de marketing van websites. Ik zag veel goede voorbeelden van webshops op hun website en besloot om een gesprek aan te vragen. Tijdens het gesprek bespraken wij het laten maken van een webshop en de kosten daarvan. Ik had veel vertrouwen in dit bedrijf en vond het een goede prijs voor het maken van een Magento webshop, waardoor ik voor Creative ICT koos.

Een snelle en mooie website

Ik deelde mijn wensen voor de Magento webshop en tijdens het bouwproces had ik regelmatig contact met Creative ICT. De samenwerking met dit bedrijf was erg prettig en ik ben erg blij met het eindresultaat. Ik heb nu een mooie en snelle webshop, die klaar is voor de toekomst. Voor het laten maken van een Magento webshop raad ik Creative ICT aan.

  • Zij kunnen websites bouwen, maar ook helpen met de marketing
  • Dit bedrijf heeft al veel mooie websites gemaakt
  • Ik vond de prijs voor een webshop maken erg goed
  • De samenwerking met dit bedrijf verliep erg fijn
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn