Met uw naam op onze lichtbakken valt u meer op!

Wanneer u graag op een doeltreffende wijze reclame wilt maken voor uw bedrijf of organisatie, raden wij u aan om een keer te komen kijken naar onze mooie lichtbakken. Met deze lichtbakken kunt u heel veel kanten op omdat wij van Cubord.com er alles op kunnen printen wat u maar wilt. Dat betekent dus dat u niet alleen letters, maar ook volledige logo’s op deze lichtbakken kunt laten zien. Heel veel bekende bedrijven hebben reeds met ons samengewerkt omdat wij hoogwaardige lichtbakken leveren waar u heel veel plezier aan kunt beleven. Wij willen u daarom graag vertellen wat u allemaal van ons zou mogen verwachten wanneer het gaat over deze lichtbakken en hoe u deze bij ons kunt bestellen. Onze lichtbakken bestaan altijd uit lichtgewicht materialen, waardoor u het dus ook eenvoudig kunt ophangen en geen extra versteviging aan de muur hoeft aan te brengen om ervoor te zorgen dat uw lichtbakken blijven hangen. Ten tweede zijn onze lichtbakken altijd voorzien van led-verlichting. Dit brengt een aantal voordelen met zich mee. Ten eerste zullen de lichtbakken nooit heel warm kunnen worden aangezien led-verlichting nooit warm wordt. Ten tweede is het zo dat onze lichtbakken dankzij deze led-verlichting heel erg energiezuinig zijn. Hierdoor heeft u dus de garantie dat uw stroomrekening nooit veel hoger zal worden op het moment dat u bij ons lichtbakken heeft besteld. Ook kunt u dankzij de ledverlichting veel langer gebruikmaken van uw lichtbakken omdat u de lampen waarschijnlijk nooit meer hoeft te vervangen. Wij hopen dat u een keer naar onze site wilt komen kijken om te komen kijken naar de foto’s van de lichtbakken die wij in de loop der jaren hebben weten te produceren. U zult zien dat wij heel veel mogelijkheden in huis hebben en wij hopen daarom ook dat u hier een keer van wilt komen profiteren.

Trek de aandacht met onze doosletters!

Wilt u graag op een andere wijze dan met lichtbakken de aandacht van het publiek trekken? Dan kunt u altijd een keer komen kijken naar de doosletters die wij u allemaal zouden kunnen leveren. Het maakt niet uit wat u graag zou willen, wij zorgen ervoor dat u voorzien wordt van de doosletters die geheel aan uw eisen voldoen. Dat betekent dus ook dat wij u deze doosletters in alle soorten en maten kunnen leveren. Ook deze doosletters zijn voorzien van ledverlichting waardoor dus hetzelfde voor deze doosletters geldt dan dat voor de lichtbakken gold. Mocht u zelf nog geen ontwerp hebben kunnen maken, dan kunt u ons van Cubord.com vragen om u te helpen. Onze medewerkers weten precies wat werkt en willen u graag helpen bij het maken van een mooi ontwerp. Wij nodigen u daarom ook graag uit om een keer naar Cubord.com te komen kijken om te zien wat wij allemaal voor u kunnen betekenen. U kunt ook via onze site alvast een offerte aanvragen, zo weet u precies op welke kosten u moet rekenen wanneer u bij ons doosletters dan wel lichtbakken komt bestellen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan via onze site

Wij doen altijd ons best om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken. Uiteraard is het afhankelijk van de grootte van uw bestelling, maar wij streven ernaar om u binnen twee weken uw product te bezorgen. Kortom:

Wij hopen u snel een keer op Cubord.com te mogen verwelkomen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn