In de massage groothandel vindt u naast producten ook geschikte opleidingen

Wat mag niet ontbreken als u een massagesalon opent? Een verstelbare massagetafel. Maar ook een opleiding is van belang. U wilt immers een professioneel en geschoold masseur zijn met de juiste certificaten en diploma’s aan de muur. En dat betekent dat u weer in de schoolbanken moet zitten. Een opleiding tot masseur is een praktische maar ook zeker theoretische studie. U moet alle spieren leren kennen, massagetechnieken leren en weten wat u wel en niet mag of kunt doen. Dus meldt u bij de massage groothandel TouchPro Europe aan als u een dergelijke opleiding zou willen volgen en vergeet vervolgens niet om uw massagesalon in te richten met behulp van de hoogkwalitatieve massageproducten die u in onze webwinkel kunt kopen op touchpro.nl. Want deze massage groothandel is namelijk naast de ideale opleidingsplek ook de place to be voor al uw benodigdheden. Laat u inspireren en adviseren door onze verkoopmedewerkers en schroom dan ook zeker niet als u hier nog enkele vragen over hebt. Wij staan vanzelfsprekend telefonisch en per mail voor u klaar. Vergeet niet om genoeg tijd vrij te maken want u wilt zich hier voor de volle honderd procent voor inzetten. Uw partner zal het vast en zeker ook erg prettig vinden om een volleerde masseur in huis te hebben. Afijn, hoe werkt het bestellen bij de massage groothandel nu eigenlijk precies? Dat willen we u in de volgende alinea haarfijn uitleggen.

Wilt u masseur worden? Dankzij de massage groothandel kunt u snel voor uzelf beginnen

Of u nu een behandeltafel of een massagestoel wilt hebben voor het behandelen van voeten en handen, bij ons zult u keer op keer slagen. Bent u al lid? Hebt u bijvoorbeeld ook een opleiding bij ons doorlopen? Dan krijgt u van de massage groothandel aanzienlijke korting. Dus als actief TPE professional is het nu wel heel aantrekkelijk om in de massage groothandel rond te kijken. En dat kan, niet alleen digitaal, want in onze showroom staan alle nieuwe modellen uitgestald. Neem er gerust op plaats en vraag onze werknemers het hemd van het lijf. Als u de showroom in Oud-Gastel wilt bezoeken dan is het wel zo verstandig dat u van te voren een afspraak maakt. Dat kan op diverse manieren, zie daarvoor onze contactpagina, zodat er op de dag zelf iemand voor u klaarstaat. Hij of zij zal met u meelopen en nadien aan de hand van een lekker kopje koffie verdere uitleg kunnen geven. Hopelijk neemt u aan het einde van uw bezoek de vrijblijvende offerte mee en denkt u er thuis nog eens over na. We horen het graag van u. Wilt u liever direct online bij de massage groothandel bestellen? Dan kan dat ook en wel door in de webwinkel aan te geven welke producten u wilt kopen.

  • Vul vervolgens uw adres- en contactgegevens in,
  • Selecteer een betaalmethode en betaal eventueel direct,
  • En laat het vervolgens maar aan dit massage groothandel over om de bezorging in goede banen te leiden.

Wij werken uiteraard enkel met materialen van hoogwaardige kwaliteit

Een massage groothandel voor al uw geliefde en gewenste merken, dat is wat u bij ons mag verwachten. Bent u lid? Dan krijgt u een oplopende korting tot maar liefst 17,5 procent. Als lid van de Beroepsvereniging voor Stoelmasseurs mag u daarnaast ook nog eens een standaardkorting van 7,5 procent van de massage groothandel verwachten. Dus tel uit uw winst want dit is de ideale plek om snel en voordelig aan uw massagespullen te komen. Tot slot kunt u ook uw vragen via de chat aan ons sturen!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn