Geniet van 1 van de mooiste Europese steden door te werken in Barcelona

Nederland is een mooi land, maar het is ook een beetje een saai land. Dat komt natuurlijk voor een groot deel door het feit dat je waarschijnlijk al je hele leven in Nederland woont. Alles wat voor een toerist bijzonder is, dat is voor jou normaal. Deze saaiheid is echter niet zonder voordelen. Juist doordat Nederland kleinschalig is en je bijvoorbeeld geen grote metropolen in Nederland hebt, is de grootschaligheid van andere landen des te indrukwekkender. Het draait vaak vooral om het contrast. Als je vertrekt vanuit een gezellig maar bijna burgerlijk landje als Nederland en dan in Spanje terecht komt, dan maakt een drukke stad als Barcelona des te meer indruk. Het mooie is ook dat Barcelona relatief gezien nog een kleine stad is ook. Het is dus niet direct een enorme metropool. Je vindt in Spanje genoeg grotere en drukkere steden. Wat dat betreft is Barcelona eigenlijk nog steeds een gezellige knusse stad. Maar als je deze vergelijkt met Amsterdam, dan is het toch wel even andere koek. Je kunt er zoveel zien en doen, dat 1 vakantie eigenlijk geen recht kan doen aan deze stad. Het is dan ook een uitstekend idee om te gaan werken in Barcelona. Via gedma.nl kun je op zoek gaan naar vacatures en vervolgens kun je gaan werken in Barcelona. Maar net als in Nederland, ga je ook in Barcelona niet ieder uur van de dag aan het werk. Zelfs met een fulltime baan houd je nog genoeg tijd over om de stad te gaan verkennen. Je kunt bijvoorbeeld meerdere  malen om de Sagrada Familia heen lopen. Deze imposante kerk verraadt elke keer weer andere details. Dat komt mede door het feit dat deze kerk nog steeds afgebouwd moet worden. Dus het is logisch dat er steeds nieuwe details bijkomen. Maar het is ook zo dat er zoveel details te zien zijn, dat je nooit alles in 1 keer kunt bekijken. Verder kun je met de fiets heerlijk over de boulevard langs de kust fietsen. Je kunt dan een terrasje pakken of gewoon even aan het strand gaan zitten. Naast werken in Barcelona kun je je dus prima vermaken. Het nachtleven is ook iets dat nooit stilstaat en dus hoef je je zeker niet te vervelen. Het feit dat je dagelijks kunt genieten van Spaanse temperaturen is uiteraard ook niet verkeerd. Wat dat betreft is werken in Barcelona zeker geen slecht idee en dankzij gedma heb je de juiste vacature zo gevonden. 

Werken in Barcelona begint bij gedma

Voor je kunt gaan werken in Barcelona, heb je wel eerst een baan nodig. Om die te vinden kun je gebruik maken van de diensten van gedma. Op de site van gedma.nl vind je heel veel vacatures voor banen in Barcelona en andere Europese steden. Als je Barcelona al hebt gezien en liever niet wil werken in Barcelona, dan kun je bijvoorbeeld ook bij gedma terecht voor vacatures in landen als: 

  • Portugal
  • Griekenland
  • Bulgarije

Ontdek de wereld door te werken in het buitenland

Door verschillende banen te accepteren in verschillende locaties in Europa, kun je heel gemakkelijk veel van de wereld zien. Kijk dan ook gerust eens op de site en ontdek waar jij je volgende baan kunt vinden. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn