For Style

Persoonlijk heb ik altijd een ontzettende hekel aan het winkelen voor kleren, de enige kledingzaak waar ik nog naartoe ga is For Style. Sommige vrouwen en meiden vinden het fantastisch om te shoppen en ook een deel van de mannen vindt het helemaal niet erg om te doen, maar zelf vind ik het helemaal niks aan. Het zit in de familie, want ook mijn moeder en zus maak je niet bepaald blij met een dagje winkelen. Dat betekent niet dat we nooit wat leuks willen dragen, we hebben alleen een hekel aan het hele proces van alle kledingwinkels langsgaan in de hoop dat je iets leuks vindt en dan ook nog van alles moeten passen. For Style is een zaak waar wij echter wel naar toe willen gaan en dat heeft verschillende reden. De eerste is natuurlijk dat ze er gewoon kleding verkopen die bij onze smaak past, dat is toch een heel belangrijk punt bij het uitzoeken van een kledingzaak. De stijl moet bij jou passen, zodat jij je er ook echt goed in voelt en dat is met de kleren die ze bij For Style verkopen voor ons zeker altijd het geval!

For Style is persoonlijk en vakkundig

Dat ze de juiste kledingstijl verkopen is dus van belang, maar minstens zo belangrijk vinden wij het personeel dat bij For Style werkt. Hoe vaak gebeurt het je bij andere kledingzaken niet dat je nauwelijks geholpen wordt door het personeel? Als je iets gepast hebt en je wilt even een andere maat proberen, dan moet je vaak zelf door de winkel op zoek naar een maatje groter of kleiner. Aandacht voor de klant is er vaak niet echt bij. Bij For Style is dat wel anders, zij bieden echt persoonlijke aandacht en hebben ook voor de klanten die in de zaak zijn! Daar komt bij dat zij vakkundig zijn, zij weten wat er in de winkel hangt en kunnen jou altijd kledingstukken aanraden waarvan zij denken dat ze goed bij jou zouden passen. Nu wij vaker bij hen zijn geweest, hebben ze ook een idee van wat wij mooi vinden en dat is te merken! Vaak raden zij ons dingen aan die we zelf niet direct overwogen zouden hebben, maar die we toch fantastisch vinden op het moment dat we het aanhebben. Bij For Style zien ze dit, ze hebben echt oog voor wat bij mensen past!

Klantgericht advies

En dan komen we bij het laatste punt waarom wij enthousiast zijn over For Style en dat is het punt dat ze echt klantgericht advies geven. Zij zijn niet bezig met een zo hoog mogelijke omzet draaien en je daarom maar alles aansmeren, zoals bij andere zaken vaak wel zo is. Hoe vaak heb je een verkoopster in een andere kledingzaak niet horen zeggen dat iets je echt fantastisch staat, terwijl je bij thuiskomst daar zelf toch echt weer heel anders over denkt! Bij For Style zullen ze dit niet doen, zij geven echt klantgericht advies en adviseren jou eerlijk en persoonlijk! Dat zijn dus de redenen waarom ik juist voor hen kies:

  • het aanbod past bij mijn smaak
  • ze hebben oog voor hun klanten
  • de medewerkers hebben verstand van zaken
  • hun aanpak is eerlijk en klantgericht

Ben je nieuwsgierig naar de collectie die zij verkopen? Dan kun je altijd even een kijkje nemen op forstyle.nl of bezoek hun winkel in Gouda. De kans is zeer groot dat ook jij enthousiast wordt van het aanbod dat For Style biedt en van de manier waarop zij met hun klanten omgaan!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn