Een vergaderzaal in Dordrecht afhuren?

Moet u een vergadering organiseren? Dan komt daar nog heel wat werk bij kijken. Misschien gaat het niet alleen om een vergadering met het bestuur en wilt u daarom eens afwijken naar een nieuwe en grotere omgeving. Een omgeving met genoeg zitplekken, beenruimte en een plaats waar een prettige en stimulerende sfeer heerst. Dan willen we graag onze vergaderzaal in Dordrecht benoemen. In deze tekst zetten we deze vergaderzaal in Dordrecht namelijk in het zonnetje. Mocht u in deze stad willen vergaderen en zelfs bereid zijn om vanuit een andere stad binnen de Randstad naar deze vergaderzaal in Dordrecht te komen dan zetten wij alles op alles om er een geslaagde dag van te maken. Het is daarbij geheel aan u om te bepalen in hoeverre we u in de loop van de dag “storen”. Wilt u bijvoorbeeld dat we koffie en thee schenken? Of hebt u daar eigen personeel voor meegenomen? Wilt u graag dat we uw vergaderteam van een uitgebreide lunch voorzien? En van welke faciliteiten zou u graag gebruik willen maken? Kijkt u eens op voorstraat125.nl om de vergaderzaal in Dordrecht van binnen en buiten te bekijken. De naam van de website is tevens de straatnaam. Als u bekend bent met Dordrecht dan weet u in een oogopslag waar u ons kunt vinden: in het centrum van deze centraal gelegen stad in Zuid-Holland. Het kan zeer stimulerend werken om in een andere omgeving dat goed verlicht wordt een discussie te leiden of een presentatie te geven. We hopen dan ook dat u deze vergaderzaal in Dordrecht wilt overwegen.

De perfecte vergaderzaal in Dordrecht staat voor u klaar

Als u bij deze vergaderzaal in Dordrecht aankomt dan zal het parkeergemak u als eerste opvallen. Na binnenkomst zult u versteld staan van de pracht en praal waarmee de zalen zijn aangekleed. U bevindt zich immers in een geheel gerestaureerd historisch pand en daar zijn we best trots op. Deze vergaderzaal in Dordrecht bestaat uit een voorkamer en een achterkamer die afhankelijk van de grootte van de groep bij elkaar getrokken kan worden tot een grote ruimte. Daarnaast is er een subruimte voor de lunch.

  • We kunnen de ruimte op diverse manieren invulling geven. Wilt u graag een grote vergaderzaal in Dordrecht huren? Dan zetten we er tafels en bureaustoelen neer.
  • Wilt u het liever als een borrelruimte gebruiken waar men op zijn gemak kan debatteren over diverse onderwerpen? Dan plaatsen we er kleinere salontafeltjes,
  • Ook kan de zaal zodanig worden ingericht dat iedereen de presentaties op het grote scherm kan volgen. Uiteraard kan het licht worden gedoofd als er bijvoorbeeld een aantal filmpjes op het programma staan.
  • Uiteraard zijn er voldoende sanitaire faciliteiten, stopcontacten zodat iedereen zijn of haar laptop kan aansluiten en is het ook geen enkel probleem om een beamer te gebruiken voor video en audio.

U leest het, deze vergaderzaal in Dordrecht is van alle markten thuis en kunt u nu direct al gaan reserveren.

Wij voorzien u graag van alle gemakken

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden en de prijzen? Kijk dan even op de website naar onze contactgegevens. Mail of bel zodat we u zo snel mogelijk verder kunnen helpen. Bekijk de diverse foto’s op de website en houdt ons tevens in de gaten op Twitter en Linked In. Ook is het mogelijk om u te abonneren op de nieuwsbrief. U hebt nu eindelijk een zaal gevonden waar u met uw hele team een dag of twee kunt vergaderen. De zaal is dan ook geschikt voor bedrijven, overheidsinstellingen, scholen en diverse andere dienstverleners.

Lees meer…

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn