Een canvas kopen voor bij jou in huis

Het vinden van een mooi kunstwerk voor bij jou in huis kan nog best wel lastig zijn. Veel mensen hebben tegenwoordig een smaak waarbij ze verschillende dingen willen combineren.

  • Eigentijds
  • Nostalgisch

Wil jij graag de perfecte combinatie vinden van een eigentijds schilderij dat ook nostalgisch aandoet? Dan is het de optie voor jou om te kiezen voor een canvas kopen bij More than Canvas. Hier hebben ze uiteenlopende soorten canvassen met verschillende soorten designs erop die jij prima bij jou in huis kan hangen. Er zijn verschillende afmetingen en afwerkingen en zo kun je het je dus helemaal eigen maken. Dit heeft ook wel een dirty old canvas kopen, want dat is namelijk precies hoe het eruit ziet. Het heeft namelijk een “dirty old” uiterlijk. Door de gekreukelde canvas krijg je dit geweldige effect en steeds meer mensen willen graag een dergelijk canvas kopen. En door de vele keuze die je hebt op de website van More than Canvas wordt het ook nog eens leuk om hier een kunstwerk uit te kiezen. Een canvas kopen maken ze hier zo wel heel erg makkelijk. Of juist heel erg moeilijk natuurlijk! Het hangt er maar net vanaf hoe goed jij bent in het maken van een keuze!

Een keuze voor jouw canvas kopen

Natuurlijk helpen we je graag een handje bij je canvas kopen. Het hoeft namelijk helemaal niet zo moeilijk te zijn als het lijkt. Vind jij het hele aanbod op de website maar overdonderend? Dan raden we je aan om er eens rustig voor te gaan zitten en te bedenken wat jij allemaal wilt voor je canvas kopen. Moet het bijvoorbeeld bij de bank in de woonkamer passen? Of hang jij het gekozen canvas juist in de slaapkamer op? Daar kun je al beginnen. Door de handige filterfunctie op de website kun je aan de hand van dit soort opties heel erg makkelijk je canvas kopen en het natuurlijk eerst vinden. Ze hebben verschillende designs voor je canvas kopen. Denk hierbij aan Bohemian, dieren, natuur, maar ook celebraties. Of zijn bloemen juist iets meer voor jou? Ook hierin kun je van tevoren al een keuze maken zodat het niet allemaal teveel wordt wanneer je op de website gaat kijken.

Maak je eigen meesterwerk

En dan bieden ze je hier ook nog de optie aan om het allemaal zelf samen te stellen. Dat maakt het canvas kopen hier helemaal leuk! Je kunt dan zelf een afbeelding uitzoeken en bij More than Canvas gaan ze hier dan vervolgens daarmee aan de slag. Je kiest zelf je eigen afmetingen, de afwerking en ook op het gebied van de rand van de canvas kopen kun jij je voorkeuren aangeven. Heb je daarnaast benodigdheden nodig om het op te hangen? Dan is dat hier geen enkel probleem! Met de tape, klemmen en spijkers in het assortiment ben je ook op dat gebied helemaal voorbereid. Natuurlijk zorgen ze er bij dit bedrijf ook voor dat het gekreukelde effect weer wordt toegepast op jouw canvas! We kunnen ons zo voorstellen dat je hier misschien wel meer over wilt weten en dat is natuurlijk geen enkel probleem. We raden je ten eerste aan om een kijkje te nemen op de website Mo-Ca.nl. Je vindt hier al geheid wat informatie waar je naar op zoek bent. Wil je nog meer weten? Neem dan telefonisch contact op, de medewerkers staan je uiteraard graag te woord. Plaats je voor meer dan €70,- een bestelling? Dan wordt het binnen 2-5 dagen aan je toegestuurd zonder dat je hier extra voor betaalt.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn