De lekkerste belegde broodjes in Hilversum

Stelt u zich eens voor, u loopt in Hilversum over straat en ruikt de heerlijke geur van vers gegrild of gebakken vlees. U vraagt zich af waar het vandaan komt en krijgt spontaan enorme trek. Dan ziet u ineens in het groot: “Belegde broodjes in Hilversum” op een billboard met een pijl naar rechts. U besluit de pijl te volgen, op weg naar deze heerlijke belegde broodjes in Hilversum. En ja hoor, na 2 minuten arriveert u op de plek van bestemming: Keurslager van Zadelhof Hilversum. De geur is nu niet meer te weerstaan. “Waar heb ik trek in?” Denkt u. Het liefst proeft u alles, maar dat is wat enthousiast. U bekijkt het ruime assortiment, waaronder een divers aanbod aan:

  • Rundvlees
  • Kalfsvlees
  • Lamsvlees
  • Varkensvlees
  • Vleeswaren
  • Diverse salades
  • Kaas

Hmm. Rundvlees, kalfsvlees, lamsvlees, varkensvlees, salades en kaas. De keuze is reuze. De keuze uit broodjes om te beleggen is divers en varieert van krokante witte of bruine pistolets tot zachte witte bollen. U besluit te kiezen voor een broodje dat u zelf een naam geeft, namelijk “belegd broodje Hilversum”: een witte pistolet met warmgebakken kalfsvlees. De eerste hap is al genieten en meteen wilt u meer. U besluit terug te lopen om meteen wat belegde broodjes met vleeswaren in te slaan voor het komende weekend. Thuis aangekomen is uw gezin reuze benieuwd naar de smaak van deze heerlijke belegde broodjes uit Hilversum en wordt meteen toegetast. Iedereen geniet net zo veel als u deed en de vraag rijst waar deze smaakvolle belegde broodjes vandaan komen. “Hilversum”, antwoordt u. Een mooie bijkomstigheid is dat dit erg dichtbij huis is. Uw vrouw oppert om vaker voor belegde broodjes van Keurslager van Zadelhof in Hilversum te gaan. 

De beste belegde broodjes in Hilversum

U besluit de post te openen en daar ligt een folder van, jawel, Keurslager van Zadelhof. Alsof het voorbestemd was. De titel is: “De beste belegde broodjes in Hilversum”. Er zit een overzichtelijke bestellijst bij die u meteen aan uw vrouw laat zien. Ze is onder de indruk, want de zomer staat binnen een mum van tijd echt weer voor de deur en dat betekent dat het tijd is voor de BBQ. Naast belegde broodjes kunt u ook voor het lekkerste BBQ-vlees terecht bij Keurslager van Zadelhof. Dat komt mooi uit, uw gezin wil duidelijk niets anders meer dan specifiek deze belegde broodjes uit Hilversum. Alsof het niet beter kan, vindt u op de site van Keurslager van Zadelhof ook tal van recepten waarin hun vlees verwerkt kan worden. Handig voor de aankomende BBQ-zomer en het toeval wil dat uw vrouw enorm van koken houdt. Nóg meer reden om snel even terug te gaan voor het inslaan van vlees én lekkere belegde broodjes Hilversum. Jullie besluiten met het gezin een slogan te bedenken die het gevoel omschrijft na het eten van belegde broodjes uit Hilversum. Uw zoon oppert: “Het is altijd feest als papa bij Keurslager van Zadelhof in Hilversum is geweest!”. En dat wordt jullie motto vanaf nu. Het weekend erop loopt u weer binnen voor wat “belegde broodjes Hilversum” voor het hele gezin. U vertelt de slager dat uw gezin zo enthousiast is en roept de slogan die uw zoon bedacht. Ook vertelt u dat uw broodje zo lekker was, dat het een eigen naam kreeg binnen uw gezin. De slager lacht en u ziet de passie in zijn ogen. 

Trek gekregen?

Bent u op zoek naar heerlijke belegde broodjes in of rondom Hilversum voor bijvoorbeeld tijdens een bedrijfslunch, vergadering of gewoon tegen de trek? Keurslager van Zadelhof verzorgt de heerlijkste belegde broodjes Hilversum! Voor het gehele assortiment en de mogelijkheden kijkt u op vanzadelhofhilversum.keurslager.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn