Coniferen voor in de tuin

Afgelopen jaar hebben mijn vrouw en ik een nieuw huis gekocht. Wij zijn niet ver weg gaan wonen, want we hebben een nieuw huis gekocht in hetzelfde dorp. Het is een leuk dorp van ruim tienduizend inwoners en er worden veel dingen georganiseerd. Het huis wat we gekocht hebben, hadden we al jaren op het oog. Het staat in een erg mooie buurt in het centrum van het dorp, het heeft een uitzicht over het water en dichtbij is er een parkje. Dit was altijd een beetje ons droomhuis en toen we zagen dat het verkocht zou worden, wilden we het meteen kopen. Het huis is veel meer waard dan ons oude huis, maar gelukkig konden we het betalen. Het huis was in goede staat en we konden er in een keer intrekken. Eigenlijk was er niets aan het huis wat wilden veranderen, behalve de tuin. De vorige bewoners hadden jongen kinderen en hadden verschillende toestellen in de tuin staan. Er stond een glijbaan en een doeltje, erg leuk voor de kinderen, maar wij wilden graag iets anders. Wij willen graag lekker in de tuin zitten en genieten van de rust. Onze ideale tuin staat niet vol met speeltoestellen. We waren aan het bespreken wat we een mooie tuin vinden en zeiden allebei dat we graag een tuin zouden willen hebben zoals die van mijn broer. Hij heeft een groot strak grasveld, een aantal mooie planten in de tuin en een haag van coniferen. Dit leek ons ideaal voor onze tuin, vooral een haag van coniferen zou perfect in de tuin staan.

De coniferen laten planten

We hadden eigenlijk geen idee hoe we de tuin konden aanpakken en besloten om op het internet een bedrijf voor de coniferen te zoeken. Na verschillende website bezocht te hebben kwamen we coniferen-bestellen.nl tegen. Hier konden we veel informatie lezen over de bomen, zodat we konden kiezen welke soort we wilden kopen. We zagen dat we op deze website ook coniferen konden bestellen en dat dit bedrijf de bomen voor ons kon planten. Dit leek ons ideaal, want we wisten nog niet hoe we dat konden aanpakken. Op de website konden we zien dat ze veel goede beoordelingen hadden, dus we hadden er vertrouwen in dat het een betrouwbaar bedrijf is. Voor de zekerheid namen we contact op met de klantenservice, omdat we ook graag een goede aankoop wilden doen. We wilden graag bomen kopen die het hele jaar naalden hebben en de winter goed doorstaan. We werden netjes door de klantenservice geholpen en ze gaven goed advies over de bomen. We wisten ook niet hoeveel coniferen we moesten bestellen voor onze tuin, maar daar konden ze gemakkelijk antwoord op geven. We besloten om de bomen te bestellen en ze tegelijk te laten planten door de hoveniers.

Erg blij met de haag

Twee weken geleden kwamen de hoveniers langs om de coniferen te planten. Het was veel werk, want we hebben een grote tuin, maar ze werkten hard door en waren aan het einde van de middag klaar met planten. De hoveniers hadden goed naar de bodemkwaliteit gekeken en konden ons achteraf diverse tips en adviezen geven. De haag staat er erg mooi bij en we zijn blij dat we hiervoor gekozen hebben. Mijn broer kwam gisteren langs en vond de tuin erg mooi. Hij zei dat de tuin alleen erg veel op die van hem lijkt, maar dat beschouwen we als een compliment. Coniferen-bestellen is een goede website voor wie coniferen zoekt

  • Ze hebben veel verschillende bomen
  • Zijn erg vriendelijk en kunnen goed advies geven
  • De bomen zijn van goede kwaliteit
  • Ze kunnen de bomen ook bij u planten
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn