Waar vind ik een goede vastgoedadviseur?

Ruim drie jaar geleden startte ik een bedrijf en deed dat de afgelopen jaren vanuit mijn eigen huis. Ik had de producten voor mijn webshop opgeslagen in verschillende kamertjes, maar dat werden er steeds meer. De webshop groeide snel en de producten namen een steeds groter gedeelte van het huis in beslag. Mijn vriendin werd er uiteindelijk gek van en zelf vond ik het ook niet meer kunnen, het werd tijd om op zoek te gaan naar een bedrijfspand. Het leek mij verstandig om de hulp in te schakelen van een goede vastgoedadviseur en die vond ik bij Boers & Lem. Toen ik een paar jaar geleden mijn webshop begon, wist ik niet hoe snel alles zou groeien. De start van een bedrijf is altijd spannend en er zijn veel onzekerheden. Je moet als beginnende ondernemer veel leren en er komen veel nieuwe dingen op je af. Ik maakte mij vooral zorgen over de winstgevendheid van mijn bedrijf, want ik moest veel opstartkosten maken en je weet niet of je kan rondkomen van je bedrijf. Ik besloot om de producten voor mijn webshop in mijn huis te stallen, hierdoor had ik geen extra kosten aan een bedrijfspand en waren de producten altijd in de buurt. Mijn webshop groeide snel en de producten namen steeds meer ruimte in beslag, al snel was een kamer niet meer genoeg. Het laatste jaar had ik producten in verschillende kamers staan en mijn vriendin vond het te gek worden. Ik verdiende ondertussen goed aan mijn bedrijf en ik was klaar voor de volgende stap. Met behulp van een vastgoedadviseur wilde ik een pand vinden waarin mijn bedrijf verder kon groeien. Ik wilde een pand waar ik minimaal vijf jaar in kon blijven, een pand in de omgeving van waar ik woon en hoopte dat een vastgoedadviseur mij hierbij goed kon begeleiden. 

Een vastgoedadviseur van Boers & Lem

Ik had nog nooit met een adviseur gewerkt en daarom wist ik niet waar ik op moest letten. Ik hoopte dat ik online goede beoordelingen kon lezen over een kantoor in de buurt en die vond ik over BoersenLem.nl. Ik nam contact op met dit bedrijf en ik vroeg een gesprek met een vastgoedadviseur aan. Wij hadden een erg fijn gesprek, waarbij ik kon vertellen over mijzelf, mijn bedrijf en mijn plannen. Ik vertelde de vastgoedadviseur over mijn wensen en hij had al snel door waar ik naar zocht. Hij zou weer contact met mij opnemen om te laten zien wat hij gevonden had.

Diverse interessante opties gevonden

Niet veel later nam de adviseur weer contact met mij op. Hij liet verschillende panden zien die aan mijn wensen voldeden en ik was erg blij met wat hij gevonden had. Een pand was voor mij perfect en dit pand was voor mij ook betaalbaar. De vastgoedadviseur kon mij helpen om alle documenten en contracten te regelen, zodat ik snel kon verhuizen met mijn bedrijf. Ik ben erg blij met het pand en kan Boers & Lem aanraden als vastgoedadviseur. 

  • Ik las verschillende goede beoordelingen over dit bedrijf
  • De adviseur had snel door waar ik naar zocht
  • Dit bedrijf had snel veel geschikte panden voor mij gevonden
  • De adviseur hielp mij goed met alle papieren en contracten
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn