Waar kunt u een mooi shirt bedrukken laten?

Eens per jaar hebben wij een voetbaltoernooi voor alle mensen die bij ons bedrijf werken. Dat zijn er heel veel en wij doen er daarom alles aan om te zorgen dat wij goede teams kunnen maken want onze afdeling is altijd erg fanatiek. Wij hebben ook een reputatie hoog te houden want wij hebben het toernooi al een paar keer gewonnen en dus moeten wij onze eer verdedigen. Wij hebben dit jaar gekeken of wij ons team een beetje konden professionaliseren. Wij wilden graag een shirt bedrukken voor iedereen in ons team. Als je een shirt bedrukken wilt, moet je even goed kijken hoe je dit het beste kunt laten doen. Het is namelijk zo dat een shirt bedrukken heel duur uit kan vallen wanneer je niet met de juiste partij in zee gaat.  Tegelijkertijd kan een shirt bedrukken ook heel armoedig uitvallen wanneer je alleen maar op de prijs let en helemaal geen oog meer hebt voor de kwaliteit van een shirt. Wij zijn daarom gaan kijken waar wij een shirt bedrukken konden laten voor een goede prijs en wij hebben gemerkt dat wij interessante mogelijkheden aangeboden kregen op de site van Voetbalshirtkoning.nl. Deze site hebben wij even goed doorgenomen en wij zagen hier dat je hier een goed shirt bedrukken kunt. Dat was goed om te merken en wij hebben daarom al heel snel even contact met de mensen van deze site opgenomen om hen te vragen of wij hier voor ieder lid van ons team een apart shirt bedrukken konden laten. Dat bleek heel goed mogelijk te zijn en wij hoefden hen alleen maar te vertellen wat wij graag wilden en dan zouden zij zorgen dat wij zouden krijgen wat wij wilden. Wij hebben dus onze wensen op een papier opgesteld en toen hebben wij dit document richting de mensen van Voetbalshirtkoning.nl gestuurd. Zij konden daar heel goed mee uit de voeten en niet veel later kregen wij al te horen dat het shirt bedrukken heel goed geslaagd was. Dat was prettig om te horen en wij zijn daarom ook blij dat wij deze site benaderd hebben toen wij graag een shirt bedrukken wilden laten. 

Wij konden hier voordelig een shirt bedrukken laten 

Wat heel fijn is aan deze site is dat je hier voor een heel goede prijs een shirt bedrukken laten kunt. U zult zien dat deze mensen heel goed in staat zijn om kwaliteit te leveren en dat alles in een heel korte tijd. Voor ons was het daarom heel fijn om met deze mensen zaken te kunnen doen want zij weten echt wat je als klant zou willen ontvangen. 

Wij zijn klaar om te gaan voetballen 

Wij zijn inmiddels klaar om te gaan voetballen en ik ben blij dat wij hier voor iedereen een shirt bedrukken lieten omdat wij nu allemaal goed herkenbaar zijn. Kortom:

  • Wij hebben hier goede zaken gedaan 
  • Wij hebben heel mooie shirts kunnen laten maken 
  • Wij stralen nu een eenheid uit als team 

Bekijk de mogelijkheden zelf ook nog even op Voetbalshirtkoning.nl.                            

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn