Waar kun je een animatie laten maken?

Een animatie laten maken is voor veel bedrijven dé manier om de aandacht van potentiële klanten te trekken. Met een animatie kun je mensen namelijk in een korte tijd van veel informatie voorzien, en het is gemakkelijk te begrijpen. Doordat er gebruik wordt gemaakt van bewegende, grafische beelden laat je precies datgene zien wat voor jou belangrijk is, zonder onnodige afleiding van dingen die op de achtergrond gebeuren (zoals bij normale filmpjes het geval kan zijn). Bij Donker Media kun je terecht om een animatie te laten maken. Donker Media is een bureau voor webdeveloping in Eindhoven, dat diverse diensten aanbiedt. Een van de dingen waar ze zich in hebben gespecialiseerd is het maken van animaties voor bijvoorbeeld reclame-uitingen of informatieve doeleinden. De reden dat animaties de laatste tijd zo populair zijn is dat het een hele speelse manier is van informatie overbrengen. Mensen zijn sneller geneigd een animatiefilmpje te bekijken dan een lap tekst te lezen. het is namelijk niet alleen informatief, maar ook vermakelijk. Als het filmpje slim bedacht is kan het zelfs humoristisch zijn! Bij Donker Media ben je daarvoor in ieder geval aan het juiste adres. Ze hebben super veel ervaring met het maken van animatiefilmpjes, zoals je kunt zien op de pagina ‘ons werk’. Daar staan diverse voorbeelden van reeds door hen gemaakt animaties, voor uiteenlopende bedrijven. Als je ze ook voor jou een animatie wil laten maken krijg je op deze pagina een idee van de mogelijkheden.

Informatieve animatie laten maken

Als jij als bedrijf een bepaalde boodschap wilt overbrengen aan je klanten dan is een animatie laten maken misschien wel Waar kun je een animatie laten maken?precies wat je nodig hebt. Met een animatiefilmpje kun je op een overzichtelijke en vermakelijke manier jouw boodschap verpakken, en de klant duidelijkheid geven over hoe iets werkt. Een handleiding bijvoorbeeld, laat zich vaak heel goed vertalen naar een animatie, of een uitleg over een werkwijze. Bij Donker Media kun je grof gezegd drie typen animaties laten maken:

  • Een basis animatie: Eenvoudig vormgegeven
  • Een meer complexe animatie: Met meer details en geluidseffecten
  • Een whiteboard animatie: Met een hand die iets uittekent

Welk type animatie laten maken het beste past bij jouw bedrijf en hetgeen je wilt overbrengen beslis je in overleg met Donker Media Uiteraard speelt hierbij ook het budget dat je tot je beschikking hebt een rol. Het spreekt voor zich dat een complex animatiefilmpje meer kost dan een basis animatie. En vaak is de goedkoopste optie ook al goed genoeg. Overleg gerust eens over de mogelijkheden voor jouw bedrijf en laat een specialist van Donker Media je een voorstel doen.

Een whiteboard animatie maken

Een whiteboard filmpje is eigenlijk niets meer dan een filmpje van een hand die een uitleg op een bord tekent (het whiteboard). Deze uitleg zou je als afbeelding op je website kunnen toevoegen, maar vaak is een whiteboard animatie laten maken vele malen effectiever. Zoals hierboven reeds vermeld zijn mensen veel sneller geneigd een filmpje te bekijken dan een lap tekst met allerlei afbeeldingen te bekijken (en lezen) en kun je met behulp van een animatie iemands aandacht bovendien veel gemakkelijker vasthouden. Het overbrengen van jouw boodschap gebeurt zo effectiever, vandaar dat veel bedrijven tegenwoordig kiezen voor het maken van een animatiefilmpje via Donker Media als ze iets belangrijks willen overbrengen op een groot publiek. 

https://donkermedia.nl/

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn