Schoonmaakbedrijf

Heb jij wel eens overwogen om een schoonmaakbedrijf in te huren voor het schoonhouden van jouw woning? Dit leek mij zelf altijd een beetje een overbodige luxe, er mankeert mij niets aan de handen en ik vond dan ook dat ik dit gewoon zelf moest doen. Maar ik kreeg het steeds maar drukker en ik merkte dat ik daardoor aan het huishouden steeds minder toe kwam. Alleen de hoognodige schoonmaakklussen deed ik nog, een keer een stofzuiger door het huis halen of snel even het toilet schoonmaken. Maar voor de rest bleef het er maar bij. En dat begon mij toch wat te storen, waardoor ik zo langzamerhand toch eens een beetje uit ging kijken naar de mogelijkheden die een schoonmaakbedrijf mij zou kunnen bieden. Het leek me toch eigenlijk wel erg prettig als ik gewoon weer eens een helemaal schoon huis zou hebben, zonder dat ik een snipperdag op moest nemen om dit voor elkaar te krijgen. Ik moet eerlijk bekennen dat ik toch daarna nog een tijd geaarzeld heb, het voelde toch wat vreemd om een schoonmaker te laten komen. Op de een of andere manier leek het inschakelen van een schoonmaakbedrijf mij iets dat alleen de rijken laten doen en daar schaarde ik mijzelf totaal niet onder.

Hulp van schoonmaakbedrijf

Op een gegeven moment heb ik echter toch de knoop doorgehakt en besloten om een schoonmaakbedrijf te laten komen. Ik heb dit eerst eens eenmalig laten doen, gewoon om te kijken of dit iets voor mij was. Ik heb toen gekozen voor de diensten van iemand.nl en dit beviel mij erg goed. De tarieven zijn bij hen zeer schappelijk en je hebt grote flexibiliteit wat betreft het plannen van een datum en tijdstip. Al na de eerste keer dacht ik: het is toch wel heel fijn dat binnenshuis alles weer heerlijk fris is, zonder dat ik hier zelf iets aan heb hoeven doen! Het is dan ook niet daarbij gebleven, ik ben dit schoonmaakbedrijf blijven inzetten voor de schoonmaakklussen in mijn woning. Het bevalt mij nu zo goed, dat ik eigenlijk niet meer zonder zou willen. Als ik nu vrij ben, dan ben ik ook echt vrij en hoef ik niet nog eens aan de slag te gaan met sopjes en poetsdoeken. Dat geeft veel rust, ook omdat ik me niet meer hoef te ergeren aan dat er nog ergens stof ligt bijvoorbeeld. Daarom kan ik ook iedereen aanraden om een schoonmaakbedrijf in te schakelen!

Waarom via dit kanaal?

Waarom heb ik nu specifiek gekozen voor iemand.nl en niet voor een ander schoonmaakbedrijf? Daar zijn verschillende redenen voor, te weten:

  • hun schappelijke tarieven
  • het betaalgemak dat zij bieden
  • de flexibiliteit van het maken van afspraken
  • gemakkelijk regelen van alle zaken online of via de app

Uiteraard is ook de kwaliteit die zij leveren van belang, je wilt immers wel dat het ook echt schoon is en ook wat dat betreft zit je bij hen helemaal goed. Ik ben zelf in ieder geval heel erg tevreden over het bedrijf iemand. Hoe werkt het bij dit schoonmaakbedrijf? Je vult op hun website jouw postcode in en je krijgt een overzicht van de schoonmakers die bij hen zijn aangesloten en zich bij jou in de buurt bevinden. Je kiest vervolgens een datum en tijdstip waarop deze persoon langs kan komen en als de schoonmaakklus geklaard is, betaal je eenvoudig en veilig online. Geen gedoe dus met het in huis moeten hebben van cash geld! Wil je een extra afspraak of wil je juist een keer overslaan, omdat je op vakantie bent? Dan is dit bij dit schoonmaakbedrijf ook zo geregeld via de app. Wat mij betreft echt ideaal!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn