Relatiegeschenken

Robitex - RelatiegeschenkenOp bijna elk gebied is het belangrijk om relaties te onderhouden. Op persoonlijk vlak heeft iedereen behoefte aan mensen om zich heen, al heeft de een dit in grotere mate dan de ander. Relaties kunnen zich beperken tot familiebanden, maar je kunt ook een grote groep vrienden om je heen hebben. Deze contacten moet je onderhouden als je ervoor wilt zorgen dat de banden die je met deze mensen hebt, niet worden verbroken. Hetzelfde geldt in de zakelijke wereld. Bedrijven zijn vaak afhankelijk van andere partijen voor bepaalde zaken en onderhouden banden met deze partijen om ervoor te zorgen dat de relatie blijft bestaan. Dit kan gaan om partners waar het bedrijf mee handelt, maar ook overheden en instanties die bijvoorbeeld de regelgeving bepalen. Ook klanten zijn in dit opzicht partners. Daarnaast moet een werkgever ook zorgen voor een goede relatie met zijn werknemers. Een werknemer die zich gewaardeerd voelt is productiever en werkt harder dan een werknemer aan wie geen aandacht wordt besteed. Daarom zijn relatiegeschenken een goede manier om al deze soorten contacten te onderhouden. Relatiegeschenken zijn geschenken, die je aan relaties kunt geven. Meestal worden relatiegeschenken door een werkgever aan de werknemers gegeven of worden ze cadeau gedaan aan partners en externe partijen, waar het bedrijf mee te maken heeft. Er zijn veel verschillende soorten relatiegeschenken die je kunt geven en het hoeft geen groot cadeau te zijn. Het gaat in de meeste gevallen om het idee, dat er aandacht wordt besteed aan de relatie. Dit hoeft niet met een duur cadeau te zijn maar kan ook met een leuk presentje. Als je echter een partner of werknemer wilt bedanken voor het harde werken, kun je natuurlijk wel kiezen voor een wat duurder, groter cadeau. Er zijn veel mogelijkheden waar je uit kunt kiezen.

Verschillende soorten relatiegeschenken

Het grootste voordeel van relatiegeschenken is het verbeterde contact of het in stand houden van het contact dat het geven van het geschenk oplevert. In dit opzicht gaat het om het idee, dat er wordt gedacht aan de relatie en dat de gever van het geschenk waarde hecht aan de relatie. Relatiegeschenken zijn er daarom in veel verschillende varianten en je kunt ze geven aan allerlei soorten partijen. Veel bedrijven kiezen er voor om relatiegeschenken te laten maken, waarop het logo van het bedrijf staat. Dit zorgt voor een persoonlijk tintje aan het cadeau, maar heeft ook andere voordelen. Een van de grootste voordelen is het feit dat iedereen die het geschenk ziet, ook direct de bedrijfsnaam ziet. Dit betekent dat de naamsbekendheid wordt vergroot en ook de reputatie verbeterd kan worden. Een gratis geschenk is natuurlijk altijd een goede manier om je van je beste kant te laten zien en door de bedrijfsnaam op de relatiegeschenken te zetten, wordt dit uitgestraald. Je kunt kerstpakketten bijvoorbeeld ook zien als relatiegeschenken. Met een kerstpakket wordt de relatie tussen de werkgever en werknemer benadrukt en wordt als het ware de werknemer bedankt voor de verrichte werkzaamheden in het afgelopen jaar. Je kunt als werkgever zelf weten hoeveel geld je uitgeeft aan het kerstpakket en het hoeft ook niet per se een pakket met spulletjes te zijn. Je kunt allerlei soorten cadeaus geven en er bijvoorbeeld ook voor kiezen om de werknemer het zelf te laten uitzoeken. Soms kan het uitzoeken van relatiegeschenken echter lastig zijn. Wat geef je bijvoorbeeld aan iemand die net een kindje heeft gekregen? En bij een verjaardag? Gelukkig zijn er partijen die je kunt inschakelen als je op zoek bent naar relatiegeschenken. Voor ieder probleem bestaat een markt en daarom zijn er genoeg bedrijven die hulp aanbieden bij het ontwerpen van je eigen geschenk, bijvoorbeeld met je bedrijfslogo, en het uitzoeken van geschenken voor bijzondere gelegenheden.

Geschenken van Robitex

Als je op zoek bent naar hulp met het ontwerpen, maken en uitzoeken van je relatiegeschenken kun je het beste eens kijken op www.robitex.nl. Robitex is een bedrijf dat allerlei soorten services aanbiedt om je te helpen met het geven van het perfecte geschenk aan je relaties. Op de website van het bedrijf wordt dit allemaal duidelijk uitgelegd. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende services, als je op de site aankomt:

  • Altijd Attent
  • Bestelsnel
  • Duurzaam
  • Inoneshop
  • Kerstpakketten
  • Out of the Box

Bij Altijd Attent vind je een ruim assortiment aan producten, die je kunt geven bij verschillende gelegenheden. De producten zijn geschikt voor allerlei soorten gebeurtenissen zoals verjaardagen, geboortes, openingen, jubilea en bruiloften. De relatiegeschenken worden de volgende dag al geleverd, dus je hoeft er niet lang op te wachten. Het cadeau wordt geleverd in een cadeauverpakking en de facturering gebeurt op maandelijkse basis. De service ‘Bestelsnel’ houdt in dat je snel bedrukte relatiegeschenken, bedrijfskleding en promotionele artikelen kunt bestellen en dat deze zonder extra kosten naar je toe worden verzonden. Je kunt kiezen uit een heel ruim assortiment en er is dus altijd wel iets dat goed past bij je bedrijf. Daarnaast is er de categorie ‘Duurzaam’, waarin je duurzame producten kunt vinden die heel geschikt zijn als relatiegeschenken. Daarnaast vind je in de ‘Inoneshop’ de mogelijkheid om samen met andere vestigingen promotieartikelen, bedrijfskleding en relatiegeschenken te bestellen en samen efficiënt in te kopen. Bij de kerstpakketten is het mogelijk last minute te bestellen en als je wilt weten wat ‘Out of the box’ inhoudt, kun je het beste naar de website, www.robitex.nl gaan. Hier kun je meer informatie vinden.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn