Pennen bedrukken met logo

Pennenshopxl - pennen bedrukken met logoBent u op zoek naar een leuk en origineel relatiegeschenk voor de bezoekers bij de stand op de jaarbeurs? Of voor welke gelegenheid dan ook? Bijvoorbeeld na een belangrijke meeting, een conferentie of vergadering? De mogelijkheden om relatiegeschenken uit te delen zijn enorm want niet alleen aan potentiële klanten, ook aan mensen die al klant zijn is het niet verkeerd om relatiegeschenken te geven. Daarmee kunt u hen echt aan uw bedrijf binden. Of aan uw eigen personeel is het ook leuk om af en toe iets te schenken. Bijvoorbeeld als leuk extraatje tijdens de kerstdagen. Laat dan ook eens pennen bedrukken met logo en stop ze in het kerstpakket. Deze tekst staat dan ook in het teken van pennen bedrukken met een logo, uw logo als het aan ons ligt. Klinkt dit u als muziek in uw oren en wilt u hier maar wat graag meer over weten? Kijkt u dan eens op onze website. U vindt ons op: pennenshopxl.nl. Uw pennen bedrukken met uw logo heeft vele voordelen. Want het is erg goedkoop om dit te doen. Iedereen heeft binnen uw bedrijf vast wel baat bij pennen. Bedrukken met uw logo betekent dat u ze ook sneller herkent. Het is dus een goede manier om sluikreclame te maken. Zeker als bezoekers uw bedrijf voor het eerst zien, bijvoorbeeld op de eerder genoemde jaarbeurs, en u hebt ze een beetje ingepalmd, dan is het verstandig om ze iets mee te geven ter herinnering aan hun ervaring met uw bedrijf. Een pen kan iedereen aldus wel gebruiken. Het is dan ook slim om de pennen te bedrukken met een logo. Dan wordt men meteen weer waker geschud en zal men vast en zeker snel contact met u gaan zoeken. Zorg er wel voor dat uw bedrijf te herkennen is aan het logo, anders hebt u er nog steeds niets aan. Velen zijn u al voorgegaan met het uitbesteden van het pennen bedrukken met een logo aan ons bedrijf en we hebben daarom vele voorbeelden op de site geplaatst.

De pennen bedrukken met logo

Doordat u dan ok alvast een kijkje kunt nemen in onze “keuken”, krijgt u een idee wat we u zoal aan te bieden hebben. Want naast het pennen bedrukken met een logo kunnen we nog veel meer voor u betekenen. Ook als u enkel goede pennen nodig hebt zonder dat we deze pennen bedrukken met logo kunt u bij ons uw slag slaan. Het staat als een paal boven water dat u bij ons zult vinden waarnaar u al zo lang op zoek bent geweest. Hebt uzelf een logo ontworpen maar weet u niet welke pennen het meest geschikt zijn voor uw doeleinden? Geen nood, wij assisteren u graag van begin tot aan het einde van het pennen bedrukken met logo en de daarbij behorende logistiek. We komen de pennen immers bij u thuis of op kantoor afleveren. Nu denkt u misschien dat het heel erg veel werk is om pennen te bedrukken met een logo. Niets is minder waar. Wij kunnen dit voor u binnen enkele dagen al produceren dankzij onze uitstekende printers. Ze kunnen vrijwel elk materiaal bedrukken en dat is maar goed ook omdat verschillende pennen van diverse soorten materiaal vervaardigd worden. Wij zijn tevens van geen kleintje vervaard, dus hebt u een grote opdracht of bestelling voor ons in petto? Daagt u ons dan vooral uit want daar houden we wel van. Pennen bedrukken met uw logo geeft ook wel een fijn gevoel nadat u ze ontvangen hebt. Echt iets van uzelf dat u nu kunt uitdelen. Als we zo vrij mogen zijn om u een tip te geven: ga niet alleen pennen bedrukken met uw logo maar doe dit ook met andere kantoorartikelen. Dat wordt zowel op kantoor als daarbuiten gewaardeerd. Ook is het verstandig om naast et pennen bedrukken met een logo ook andere informatie op de pennen te zetten. Onze printers zijn hier precies genoeg voor om dit uit te kunnen voeren. Daardoor kunt u bijvoorbeeld ook uw contactinformatie er op vermelden zoals uw:

  • adres
  • e-mailadres
  • en telefoonnummer

Een uitstekend relatiegeschenk

U leest het, pennen bedrukken met een logo is voor ons een eitje en dagelijkse kost. Als u benieuwd bent naar de prijzen dan raden we het u aan om eerst een offerte aan te vragen. Dan krijgt u een eer precieze opgave dan wanneer u dit via onze site opzoekt, dat zijn meer schattingen. Mede doordat u korting krijgt naarmate de bestelling toeneemt. Deze offerte is geheel kosteloos op te vragen en ook geheel vrijblijvend. Dan kunt u het eerst bespreken met uw team om daarna pas uw keuze aan ons door te geven. Dan gaan we hard voor u aan de slag. Door pennen te bedrukken met een logo hebt u nooit meer een tekort aan pennen en tevens aan een altijd welkom relatiegeschenk. Zo slaat u twee vliegen in een klap. Houdt u ook ons blog bij, dan blijft u op de hoogte van onze laatste ontwikkelingen zoals veranderingen in onze technieken en het assortiment. Hebt u verder nog vragen over het pennen bedrukken met uw logo of over bestellen via het internet? Stelt u ze dan gerust aan ons. Op de website vindt u ons nummer en e-mailadres. Ons verkoopteam staat te allen tijde voor u klaar. Balpennen, vulpennen, toppoint pennen, we hebben het allemaal en kunnen het allemaal snel bedrukken.

Meer van Pennenshopxl.nl

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn