Op zoek naar vacatures groen?

Bij Aatop Milieu & Ruimte zijn er verschillende vacatures groen. Deze vacatures zijn gericht op groen, natuur en landschap. Aatop Milieu & Ruimte is een werving & selectiebureau in de groene sector. Voor allerlei vestigingen en bedrijven in het land werven zij hoogopgeleide mensen voor vacatures groen. 

Waarom kiezen voor Aatop Milieu & Ruimte

Wij zijn dus een werving & selectiebureau voor mensen die een baan zoeken in groen. Wij doen dit open, eerlijk, persoonlijk en toegankelijk. Hierdoor worden werkgevers en potentiĆ«le werknemers door persoonlijk contact bij elkaar gebracht. Hierdoor wordt alles volledig op de mens gericht wat zorgt voor een fijne werksfeer. Doordat wij ons vanaf 2009 hebben gespecialiseerd in groen, natuur en landschap hebben wij een groot netwerk van organisaties en bedrijven opgebouwd. Hierdoor kunnen wij veel kandidaten die op zoek zijn naar een baan helpen bij een passende functie, bij een geschikt bedrijf in de groene sector. 

Hoe werkt het voor werkgevers?

Aatop Milieu & Ruimte vindt het erg belangrijk om te weten wat een bedrijf zoekt in een kandidaat voor bepaalde vacatures groen. Door goed door te nemen met het bedrijf of de organisatie wie ze zoeken, krijgen wij een goed beeld van geschikte kandidaten. Hierdoor kijken wij niet alleen naar mensen die bij de functie passen, maar ook bij het bedrijf. Het kan hier gaan om zowel vaste als tijdelijke vacatures. 

Hoe werkt het voor werknemers?

Aatop Milieu & Ruimte helpt graag mensen aan een baan in de groene sector. Er zijn verschillende vacatures groen beschikbaar die misschien bij jou passen. U kunt er ook altijd voor kiezen om uw CV naar ons toe te sturen zodat wij gericht met u mee kunnen zoeken. Zo kunnen wij een goede match maken tussen een bedrijf en een persoon. Wanneer wij denken dat er een match is dan nodigen wij u uit voor een kennismakingsgesprek. Bent u na dit gesprek nog steeds enthousiast? Dan brengen wij u in contact met de opdrachtgever. Het voordeel van Aatop Milieu & Ruimte is dat wij u het hele sollicitatieproces begeleiden. Voor vacatures in het groen bent u dus aan het goede adres.

Vacatures groen

Op zoek naar vacatures groen?De kantoren van Aatop Milieu & Ruimte zijn gevestigd in Veenendaal, Amsterdam, Sliedrecht en Zwolle. Hierdoor hebben wij een ruim klantenbestand waardoor wij veel vacatures groen kunnen aanbieden. Voor elke regio zijn er vacatures groen beschikbaar. Een aantal voorbeelden van vacatures groen kunnen zijn:

  • Projectleider 
  • Adviseur
  • Toezichthouder
  • Junior bodem adviseur
  • Specialisten
  • Werkvoorbereider
  • Projectvoorbereider
  • Coƶrdinator 
  • Veldwerker

Dit soort functies bieden wij aan op verschillende gebieden van groen. Dit kan zijn voor de bodem maar ook voor openbare ruimte, landschappen, ecologie of milieuvergunningen. Doordat er zo’n verscheiden aanbod aan vacatures is, is er voor elk persoon die hoogopgeleid is en affiniteit heeft met groen en de natuur wel een vacature. Een ideale combinatie van werken met groen en het vervullen van een passende functie op niveau. Heeft u als bedrijf of werkzoekende nog een vraag? Neem dan gerust contact met ons op. Wij brengen bedrijven, organisaties en werkzoekenden graag met elkaar in contact. Hierdoor weet u zeker dat u als bedrijf een goede kandidaat krijgt, en u als werkzoekende een goede werkgever. Aatop Milieu & Ruimte leert u graag beter kennen! 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn