Op zoek naar leverancier van haarden: Boekelo

Onlangs spraken mijn vrouw en ik af dat we graag een haard wilden laten installeren in ons huis. We wonen in een karakteristiek huis in de achterhoek en er heeft ooit een haard in de woning gezeten. Die is ooit verwijderd door vorige eigenaren, maar het leek ons leuk deze weer in ere te herstellen. We zijn toen op zoek gegaan naar een leverancier van mooie haarden en we kwamen uit in Boekelo. Haarden in Boekelo vonden we bij Firma Doldersum. Zij handelen al jaren in haarden in Boekelo, en konden ons diverse mooie opties laten zien. We hebben een afspraak gemaakt om langs te komen voor hun producten, via de website: http://www.doldersumvof.nl/haarden-boekelo.html. Hier konden we meteen het hele assortiment zien, en we ontdekten dat ze niet alleen gashaarden in de aanbieding hebben, maar ook:

  • Houtkachels
  • Pelletkachels
  • Terrashaarden
  • Schouwen

We konden in principe alles krijgen wat we nodig zouden hebben voor het restaureren van de haard in onze woning. We wilden het liefst samenwerken met een partij die voldoende kennis en ervaring had met haarden. In Boekelo is Doldersum een echt begrip op het gebied van haarden, dus we kwamen uit bij de beste partij die we ons konden wensen. Naast het uitgebreide assortiment konden we ook rekenen op meer dan honderd jaar ervaring met het installeren van haarden in Boekelo en omstreken. Bovendien konden we ook gebruik maken van de goede adviezen van de mensen van Doldersum. Ik kan het dan ook iedereen aanraden eens te kijken naar haarden in Boekelo, als u op zoek bent naar een mooie haard.

Haarden in Boekelo voor terras

Naast haarden voor binnen, biedt Doldersum ook haarden aan voor een terras. Nadat we een haard hadden uitgezocht voor in onze woning en een afspraak hadden gemaakt voor het installeren, viel het oog van mijn vrouw op een mooie buitenhaard. Omdat we onze tuin aan het opknappen zijn leek het haar leuk om meteen een tweede terrashaard te kopen. De eigenaar van Doldersum maakte hier een mooie prijs van, en zo konden we naar huis met twee mooie haarden uit Boekelo. De haarden die verkrijgbaar zijn bij Doldersum worden met veel aandacht gemaakt en zijn prachtig afgewerkt. Bovendien wordt er meteen rekening gehouden met de plek waar de haard moet komen. Dat gold ook voor onze terrashaard.

Haard laten aansluiten

Het is slim om meteen te vragen naar de mogelijkheden voor het aansluiten van de haard. Ik zag het niet zitten om dat zelf te doen. Een haard moet toch zonder haperen werken en brandveilig zijn. Daarom hebben we onze haarden uit Boekelo laten installeren door een vakman. Hierdoor konden we na installatie met een gerust hart genieten van onze nieuwe haard. Zowel binnen als buiten maken we regelmatig gebruik van de haarden uit Boekelo. Mijn vrouw is er bijzonder blij mee, en ik vermoed dat we ons huis in waarde hebben doen stijgen met de investering in deze haarden. Dat is mooi meegenomen als we ons huis ooit nog eens willen verkopen. Wel moeten we nu rekening houden met jaarlijks onderhoud aan de haard en schoorsteen. Het is van groot belang dat deze schoon wordt gehouden voor de afvoer van rook uit de haard. Hiervoor huren we iemand in, dus we zijn compleet ontzorgd op het gebied van onze haard. Komende winter gaan we er opnieuw veel gemak en plezier van hebben, denk ik! Ook interesse in een mooie haard? Kijk dan eens op http://www.doldersumvof.nl/haarden-boekelo.html voor meer informatie over de haarden van Firma Doldersum.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn