Met de componenten van adafruit begint u een spannende hobby

Wat is adafruit? Een vraag die wij van Vanallesenmeer regelmatig gesteld krijgen. Als u naar de productpagina op vanallesenmeer.nl van adafruit gaat dan zult u zien dat het hier gaat om diverse elektronische componenten. En dat zegt u wellicht nog steeds niet zoveel. Adafruit is een Amerikaans merk dat deze producten bouwt voor de doe-het-zelver. De hobbyist met een technische achtergrond of juist meer wilt leren over dergelijke techniek. Want het is verkrijgbaar in diverse uitvoeringen en in diverse niveaus. Zoekt u een basispakket van dit merk om dit allemaal te leren bouwen? Of wilt u zelfs een geheel geassembleerde versie hebben die u vervolgens op uw computer of laptop kunt aansluiten? De Raspberry Pi is en bekend voorbeeld van adafruit. Dit is een uiterst kleine computer. Maar laat u niet misleiden door het formaat. Het is in staat tot grote berekeningen en u kunt er van alles en nog wat op aansluiten. Adafruit maken dan ook dergelijke geavanceerde techniek voor engineers, hobbyisten en mensen in het veld die snel naar een technische en elektrische oplossing zoeken als er bijvoorbeeld een bron aan rekenkracht vereist wordt. En daarin onderscheid adafruit zich van vrijwel alle andere merken. Dit bedrijf dat werd opgericht in 2005 heeft als missie om een online community te creëren waar mensen met een voorliefde van elektronica met elkaar kunnen communiceren, van elkaar kunnen leren en bijzonder vernuftige producten kunnen bouwen zonder vooropgesteld plan. Dit is dan ook een geweldige hobby voor jong en oud met grote praktische gevolgen. Zo wordt de Raspberry Pi overal voor gebruikt. Denk aan drones die gebruikt worden in het veld. Zij beschikken vaak over een ingebouwde processor en die moet natuurlijk klein en lichtgewicht zijn. Dat is waar adafruit om de hoek komt kijken.

Via onze site komt u snel en voordelig aan diverse adafruit artikelen

Adafruit is dus niet alleen maar te gebruiken door hobbyisten en doe-het-zelvers maar ook door diverse takken in de economische sector. Op onze website vindt u alle beschikbare producten van dit merk overzichtelijk weergegeven. Het is mogelijk om deze producten direct in huis te halen door een account aan te maken, uw adres- en contactgegevens in te vullen en te betalen. Wij zorgen er vervolgens voor dat u binnen enkele werkdagen, doorgaans slechts één werkdag, uw adafruit artikelen al in huis hebt. Is het niet goed of bevalt het toch niet zo, dan krijgt u binnen 14 dagen uw geld terug. Er zijn aldus geheel geassembleerde producten van adafruit te koop maar ook artikelen die om een technische achtergrond of meer verdieping vragen. Veel artikelen van dit merk kunt u trouwens eindeloos met elkaar combineren en u kunt er ook allerlei ander elektronisch materiaal op aan sluiten. Hebt u hulp nodig bij het vinden van de juiste onderdelen? Schroom dan niet langer maar klim in de pen. U kunt ons namelijk om hulp vragen en wel op de volgende manieren:

  • Door het contactformulier in te vullen en die toe te mailen,
  • Door ons te volgen via Facebook en ons daar via Facebook Messenger aan te spreken,
  • Door een e-mail te sturen.

Een bestel is snel gemaakt en erg vlot bij u afgeleverd

Naast dit Amerikaanse merk bieden we een keur aan andere elektronica aan. Denk daarbij aan Arduino, RobotDyn en LilyPad. Dit zijn slechts drie fabrikanten van een hele waslijst zoals u online kunt zien. Wij focussen ons hiernaast ook op de verkoop van bijzondere led lampen, op RC modelbouw, 3D-printing en ten slotte op allerlei fantastische elektrische gadgets. Vergeet de site daarom niet te bookmarken!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn