Led lampen

pretmetled - Led lampen

Het wordt steeds duidelijker dat we allemaal ons steentje bij moeten dragen aan een beter milieu en er zijn verschillende stappen die we kunnen zetten. Een van de zaken die vreemd genoeg vaak vergeten wordt, is het kiezen voor Led lampen. We zijn zo druk bezig met het kiezen voor groene stroom en het verduurzamen van het energieverbruik, dat we vergeten dat de meest duurzame oplossing is om zo weinig mogelijk stroom te verbruiken. Het klinkt heel logisch en toch denken we er vaak niet aan. Hoe kunnen we nu minder stroom verbruiken? Dat kunnen we natuurlijk doen door minder vaak apparaten aan te laten staan en door bijvoorbeeld niet onnodig het licht te laten branden, maar ook het kiezen voor Led lampen kan hier een rol in spelen. Deze verbruiken namelijk veel minder stroom dan gloeilampen en ook nog minder dan spaarlampen. Door alle lampjes bij jou in huis te vervangen door een Led variant, kun je dus flink wat stroom besparen. Dat is niet alleen prettig voor het milieu, het is ook goed voor jouw portemonnee. Want hoe lager jouw verbruik is, hoe lager jouw energierekening ook zal zijn. Alle reden dus om over te stappen op het gebruik van Led lampen in jouw woning.

Led lampen verkrijgbaar in verschillende varianten

Als Led lampen zo zuinig zijn, waarom gebruiken mensen deze dan niet vaker? Dat heeft met twee zaken te maken. In de eerste plaats de iets hogere aanschafprijs. Vergelijk je dit echter met het aantal branduren dat ze hebben en het lagere energieverbruik, dan moet je tot de conclusie komen dat ze uiteindelijk echt veel goedkoper zijn dan andere opties. Een andere reden waarom nog maar weinig mensen Led lampen gebruiken is dat zij denken dat deze niet voor iedere lamp geschikt zijn. Niets is echter minder waar, fabrikanten hebben er erg hard aan gewerkt om ervoor te zorgen dat ze in allerlei verschillende maten te krijgen zijn, zodat er voor ieder fitting een geschikt exemplaar voor handen is. Ze hebben bij hun ontwerpen bovendien ook rekening gehouden met de wensen van consumenten om ze op gloeilampen te laten lijken. De kleuren van het licht zijn minder hard geworden en er zijn varianten ontwikkeld waarbij het lijkt alsof er een gloeidraad oplicht binnenin de lamp. Zo heb je dus de uitstraling van de gloeilamp, zonder dat je met het hoge energieverbruik te maken hebt. Geen enkel punt staat een overstap naar het gebruik van Led lampen dus nog in de weg.

PretMetLed.nl heeft altijd de juiste lamp

Natuurlijk is het wel zo dat niet in iedere winkel het aanbod aan Led lampen even groot is. Wil jij er zeker van kunnen zijn dat je een passend exemplaar kunt vinden, dan zit je bij PretMetLed.nl helemaal goed. Zij bieden namelijk heel veel verschillende varianten, zoals:

  • exemplaren voor inbouwspots, zowel gewone als dimbare varianten
  • modellen uitgevoerd in een retrolook
  • modellen uitgevoerd in een bolvorm, die ook nog eens dimbaar zijn
  • vele andere ontwerpen, zoals een kaarsvorm, stompvorm of kogel

Het mag dus duidelijk zijn dat je door de grote keus bij PretMetLed.nl altijd Led lampen kunt vinden die er zo uitzien als jij graag wilt en die de juiste hoeveelheid licht geven en een passende fitting hebben. Naast de grote collectie is er ook nog een andere reden om voor deze webwinkel te kiezen en dat is de goede prijs-kwaliteit verhouding die zij bieden. Als jij jouw lampjes in huis wilt gaan vervangen door Led lampen, dan doe je er dus zeker goed aan om deze bij PretMetLed.nl aan te schaffen.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn