Laat uw tuinkamer door Terhuurnebv.nl bouwen!

Wij hebben onlangs een groot geldbedrag gewonnen en dat betekende dat wij eindelijk ons huis een keer konden gaan verbouwen. Wij wilden dit al heel lang, maar wij hadden er nooit het geld voor. Toen wij deze prijs wonnen, hebben wij meteen besloten dat wij graag een tuinkamer bij ons huis wilden laten bouwen. Dit stond al heel lang hoop op ons verlanglijstje en dus hebben wij meteen gekeken bij welk bedrijf wij moesten zijn om een mooie tuinkamer te laten bouwen. Wij wilden graag een heel lichte tuinkamer laten aanbouwen omdat wij niet wilden inleveren op de hoeveelheid licht die wij in ons huis hadden. Het zou daarom goed zijn om een tuinkamer te kunnen maken die bijna helemaal van glas was. Met die eis in ons achterhoofd zijn wij gaan zoeken naar een goed bedrijf en zo kwamen wij uiteindelijk terecht bij de mensen van TerHuurneBv.nl. Dit bedrijf maakte meteen een heel goede indruk op ons en wij hebben dan ook meteen even contact met hen gelegd. Wij kregen te horen dat zij ons heel goed konden helpen en dat zij ons aan de tuinkamer konden helpen die wij graag wilden hebben.

Dit bedrijf bouwde de tuinkamer die wij wilden

Wij hebben gevraagd of het mogelijk was of een van de mensen van TerHuurneBV.nl een keer langs kon komen om onze situatie te bekijken. Dat was geen enkel probleem en binnen een paar dagen stond er al iemand van dit bedrijf bij ons op de stoep om de locatie te bekijken waar wij onze tuinkamer wilden hebben. Hij vertelde ons wat de mogelijkheden allemaal waren en hij heeft de boel ook meteen goed opgemeten. Zo wist hij meteen wat de afmetingen zouden worden en dus konden wij materialen gaan bestellen. Wij hebben gekozen voor een tuinkamer die bijna geheel van glas is. Dit is ideaal omdat wij zo nog steeds veel zonlicht in ons huis zouden krijgen. Het fijne aan dit bedrijf is dat je meteen geholpen wordt. Wij hoefden maar een paar weken te wachten op deze vaklieden en dat is een unicum vandaag de dag in Nederland. Wij waren diep onder de indruk van hoe deze mensen te werk gaan en wij hadden binnen de kortste keren een prachtige aanbouw bij onze woning. Wij hebben daarom nog geen seconde spijt gehad van het feit dat wij dit bedrijf hebben ingeschakeld en wij raden deze firma dan ook aan iedereen aan.

Wij genieten optimaal van onze nieuwe kamer

Wij genieten nu al geruime tijd van onze nieuwe aanbouw en wij zijn heel blij dat wij met TerHuurneBV in zee zijn gegaan. Deze mensen hebben ons heel goed geholpen en wij zijn zeer blij met het resultaat. Kortom:
  • wij hebben hier een heel goede aanbouw kunnen kopen
  • wij zijn voor een goede prijs geholpen
  • wij hebben vele jaren garantie gekregen op onze aanbouw

Kijk voor meer informatie over de mogelijkheden van dit bedrijf even op TerHuurneBV.nl. Hier kunt u ook foto’s zien. U zult zien dat dit bedrijf vele soorten tuinkamers kan realiseren.

 
Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn