Laat uw kop en schotel bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam!

Heeft u een horeca etablissement of een ander bedrijf waar regelmatig koffie en thee wordt geschonken? Dan is het serviesgoed waarin dit gebeurt van groot belang voor de indruk die uw klanten en contacten van uw bedrijf krijgen. Stijlvol servies van hoge kwaliteit zal ervoor zorgen dat zij ook uw onderneming zullen associëren met de kwaliteit die dit uitstraalt. Wilt u zich op deze manier onderscheiden van uw concurrenten, dan heeft u vandaag de dag hiervoor een bijzondere mogelijkheid: uw kop en schotel bedrukken. Door te kiezen voor een kop en schotel bedrukken draagt u eraan bij dat uw bedrijfsnaam of logo in het geheugen van uw klanten gegrift komt te staan. Wilt u een smaakvol resultaat bereiken als u kiest voor een kop en schotel bedrukken met uw unieke logo of ontwerp? Kies dan voor een specialist, die in staat is te zorgen voor een duurzaam resultaat. Afbladderende inkt kan juist schade aanrichten aan uw imago! Natuurlijk bereikt u het meest onderscheidende resultaat als u veel invloed kunt uitoefenen op het maakproces. Laat uw kop en schotel bedrukken door een bedrijf dat zowel porseleinen artikelen als deze kan produceren, als het drukwerk kan verzorgen. Zo profiteert u bovendien van kortere lijnen en een kleinere kans op misverstanden tussen verschillende schakels in de keten. Maar waar vindt u nu zo’n veelzijdige specialist, die van een kop en schotel bedrukken een lucratieve investering kan maken? Gelukkig hoeft u hier vandaag de dag stad en land niet voor af te lopen: deze vindt u gewoon online! Bezoekt u bijvoorbeeld eens de website van Barista Hotelware. Om dat dit bedrijf zowel gespecialiseerd is in koppen en schotels produceren als een op maat gemaakte kop en schotel bedrukken, kunnen zij u in al uw wensen tegemoet komen! Zeker als u behoefte heeft aan een groot aantal unieke koppen en schotels, heeft u veel vrijheid om vorm te geven aan uw ideeën. Wilt u meer weten over wat Barista Hotelware voor u kan betekenen als het gaat om een kop en schotel bedrukken met uw logo of bedrijfsnaam? Klikt u dan op deze link voor meer informatie: https://www.barista-hotelware.com/nl/kop-en-schotel-bedrukken/. Voor een korte indruk van het bestel- en productieproces van koppen en schotels bij dit bedrijf, kunt u nog even verder lezen in dit artikel.

Hoe verloopt het proces van een kop en schotel bedrukken?

Laat u graag uw kop en schotel bedrukken door Barista Hotelware, maar wilt u meer weten over het proces? Bekijk dan het stappenplan hieronder. Om voor u aan de slag te kunnen gaan, moet het bedrijf natuurlijk eerst op de hoogte gesteld worden van uw wensen. Deze kunt u eenvoudig invoeren op de website van dit bedrijf. U:

  • kiest (tot maximaal 8) kleuren voor de bedrukking
  • uploadt uw logo of bedrijfsnaam
  • bepaalt waar op de kop en schotel de afdruk moet komen
  • selecteert het aantal gewenste sets
  • plaatst de bestelling in uw winkelwagen

Maak naam met uniek serviesgoed!

Het bedrijf maakt van uw logo of bedrijfsnaam transfers, waarbij keramische inkt op papier wordt gedrukt. Als alle kleuren zijn gedroogd, knipt men de logo’s los en legt deze in water. De bovenste inktlaag wordt genoeg losgeweekt om deze met de hand op de kop en schotel te plakken. Nadat dit precieze klusje is geklaard, gaat het servieswerk in de oven, zodat de bedrukking goed kan inbranden. Even afkoelen en het proces van een kop en schotel bedrukken is voltooid. Zodra het serviesgoed bij u is afgeleverd, is het aan u om een lekker kopje koffie of thee te serveren!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn