Heftruck in Nijmegen gezocht? Hendrikse Verhuur voor een breed aanbod!

Een heftruck wordt veelal ingezet bij magazijnen en productiefabrieken. Het is multifunctioneel inzetbaar en kan vanwege zijn grote kracht ook zware zaken verplaatsen. Bent u opzoek naar een heftruck in de omgeving van Nijmegen? Dan bent u aan het juiste adres bij Hendrikse Verhuur! Heeft u te maken met een grote voorraad, grondstoffen, productie of zware pellets om te verplaatsen? Dan is een heftruck een ideale uitkomst. Hiermee kunt u snel en eenvoudig uw voorraad bijhouden en wordt de kans op risico’s door handmatig verplaatsen beperkt. U kunt met een heftruck tevens spullen makkelijk verplaatsen in de hoogte binnen uw opslaghal. De aanschaf van een heftruck is voor veel bedrijven een te grote investering. Wilt u liever een heftruck inclusief onderhoud huren? Kies dan voor Hendrikse verhuur in Nijmegen!

Heftruck huren Nijmegen

Hendrikse verhuur heeft een gevarieerd aanbod heftrucks klaarstaan om verhuurd te worden in en rondom Nijmegen. U kunt kiezen uit schone elektrische of LPG heftrucks. Voor het echte zware werk zijn onze krachtige diesel heftrucks de uitkomst. Laat ons weten voor welke werkzaamheden u doorgaans graag een heftruck wilt huren en waar u deze over het algemeen zult gebruiken. Op basis van deze informatie zullen wij u een voordelige en passende heftruck aanbevelen. Voor de veiligheid is het belangrijk om te weten of u binnen of buiten gebruik wilt maken van de heftruck. Hieronder leest u hierover meer.

Binnengebruik – zuinig, schoon en stil
Wilt u de heftruck voornamelijk binnen gebruiken, dan dient deze heel schoon te zijn volgens de actuele milieueisen. Een elektrische heftruck heeft geen schadelijke uitstoot, waardoor deze ideaal voor binnen te huren zijn. Een LPG heftruck heeft iets meer uitstoot, maar dit is nog steeds zo gering dat het veilig binnen gebruikt kan worden. Beide zijn zuinig en stil in gebruik. Ideaal voor uw magazijn of in de productiehal. Tussendoor naar buiten met de heftruck is uiteraard geen enkel probleem.

Buitengebruik – Krachtig voor het zware werk
Voor enkel buitengebruik kunt u één van onze sterke diesel heftrucks huren. Ze zijn zeer krachtig en daarmee uitermate geschikt voor echte zware werkzaamheden op uw buitenterrein. Vanwege de uitstoot, kan een dieselheftruck niet binnen worden gebruikt.

Hendrikse heftruck verhuur Nijmegen voor uitstekende kwaliteit en service

Wij bieden u uitsluitend goed onderhouden heftrucks aan. U kunt hierdoor profiteren van een goede kwaliteit heftruck, zonder een dure investering te hoeven doen. Daarbij verhuren wij bekende heftruckmerken als Still, ICC en Hyster. Jaarlijks inspecteren wij onze heftrucks gronding en na elke verhuurperiode checken wij een heftruck tot in de kleine onderdelen. Zo weet u zeker dat als u een heftruck bij ons huurt, u het beste krijgt.
Naast kwaliteit, hoeft u zich geen zorgen te maken over de transport. Wij leveren de heftruck namelijk doorgaans de volgende dag al bij u op locatie af. Als u geen ervaring hebt met een heftruck of er gaat eens iets mis, dan bent u bij ons ten slotte verzekerd van goede en vriendelijke service. Door de weeks kunt u al vanaf 06:00 uur ’s morgens tot 18:00 uur ’s avonds terecht voor al uw vragen. Op zaterdag kunt contact opnemen tussen 07:30 uur en 12:30 uur. Onze deskundige specialisten helpen u gelijk verder, zodat u weer door kunt.

Voordelen heftruck huren Nijmegen bij Hendrikse Verhuur:

  • Deskundig en goed bereikbaar
  • Hoogwaardige kwaliteit 
  • LPG, diesel of elektrisch 
  • Snelle levering en uitgebreide services
  • Uitgebreid onderhoud met jaarlijkse inspectie 

Een heftruck nodig in Nijmegen en omgeving? Huur dan nu uw heftruck bij Hendrikse Verhuur! Bekijk voor meer informatie en onze voordelige tarieven onze website of neem gelijk contact met ons op: hendrikseverhuur.nl.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn