Envelop

Kies de geschikte of een nieuwe envelop waarop jouw huisstijl op bedrukt wordt. Bij Drukwerkdeal.nl kan je diverse soorten enveloppen bestellen voor diverse gelegenheden. Zo bieden ze de witte onbedrukte en bedrukte enveloppen die vaak gebruikt worden door de administratieve afdelingen van een organisatie. Veelal wordt deze envelop besteld in het voordelige bankpost papier. Herkenbaar maar zeer kwalitatief materiaal wat de envelop geschikt maakt om correspondentie in te verzenden. Ondanks het gebruik van e-mail en andere technologische communicatiemiddelen, valt enveloppen bestellen nog steeds onder de aanschaf van de kantoorartikelen. Dit assortiment kan daarom niet ontbreken op Drukwerkdeal.nl. Stel jouw envelop samen aan de hand van het keuzemenu op de website. Drukwerkdeal.nl biedt ontzettend veel keus, ook in het bedrukken van de envelop. Heb je een speciale gelegenheid waarop een andere afbeelding en boodschap op afgedrukt moet worden? Dan kan je deze enveloppen bestellen en hiervoor de gepaste opties voor selecteren. Zo zijn de gekleurde en metallic enveloppen zeer geschikt voor bijzondere verzendingen. Beiden zijn verkrijgbaar in laserprintergeschikt milieuvriendelijk 120 g/m2 papier en verkrijgbaar in verschillende formaten en kleuren. Niet alle kleuren zijn echter in alle maten te bestellen. Let hier goed op bij het enveloppen bestellen. Zodra je het formaat aanklikt, komen de kleuren tevoorschijn die hierin beschikbaar zijn.

Enveloppen bestellen voor unieke verzendingen

Bedrijven hebben enveloppen nodig, veelal in het standaard zakelijke wit, maar soms ook in uitzonderlijke uitvoeringen of grote formaten. Met name organisaties die veel grote pakketten versturen hebben soms de luchtkussenenveloppen nodig om er zeker van te zijn dat de materialen onbeschadigd aankomen. Bij Drukwerkdeal.nl kan je ook deze luchtkussenenveloppen voorzien van jouw huisstijl of persoonlijke afbeeldingen. Heb je een speciaal evenement waarvoor je materialen in een speciale envelop wilt verzenden. Dan kan je deze enveloppen bestellen en samenstellen bij Drukwerkdeal.nl.

Naast de unieke luchtkussenenveloppen, heeft Drukwerkdeal.nl ook de kraftenveloppen in het assortiment. Dit zijn lichtbruine enveloppen met een karakteristieke grove structuur. Door de organische look van de envelop geven deze uitvoeringen een bijzondere uitstraling en karakter aan jouw verzending. Deze enveloppen zijn echter niet aan te passen aan de huisstijl, maar zijn wel handig om in huis te hebben in geval van bijzondere verzendingen.

Huisstijl met kwaliteit

Enveloppen bestellen die voorzien zijn van de huisstijl is ook onderdeel van het aanbod van Drukwerkdeal.nl. Wil je een envelop die voorzien is van het logo of een tekst, dan is dat mogelijk met de bedrukte enveloppen. Stap voor stap selecteer jij de eigenschappen voor het enveloppen bestellen. Mogelijk dat je de stappen meerdere malen moet doorlopen, om meerdere formaten te bestellen die in de huisstijl zijn bedrukt. Zo heb je 8 formaten waar je uit kan kiezen die variëren tussen de EA5/6 van 220 x 110 mm en de EC4 van 340 x 240 mm. In de afbeeldingen van de formaten laat Drukwerkdeal.nl ook zien welk formaat papier geschikt is voor de envelop. Zo weet u zeker dat de envelop de juiste maten heeft voor jouw correspondentie. Vervolgens kan je kiezen uit de volgende papiermaterialen:

  • Bankpost wit
  • Biotop naturel
  • ECO FSC 100% recycled
  • Lasergeschikt vergé wit en naturel

De bankpost wit is een gangbare maar kwalitatieve papiersoort. De ECO FSC en de biotop naturel zijn de milieuvriendelijke uitvoeringen, waarbij de biotop naturel een wat luxere uitstraling heeft. Wil je echt topkwaliteit, dan zijn de vergé soorten ideaal waarbij de horizontale lijnen als een watermerk door het papier lopen. Het hangt natuurlijk van jouw budget en voorkeur af welke enveloppen bestellen het beste zijn. Een luxe uitvoering kan zeer representatief zijn, maar in geval van een laag budget volstaat de bankpost uitvoering ook uitstekend.

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn