Een bedrijfshal bouwen doe je bij Olde Hensken B.V.!

Wilt u een bedrijfshal laten bouwen en bent u op zoek naar een bedrijf dat dat als geen ander kan? Dan bent u aan het juiste adres bij Olde Hensken B.V.. Een bedrijfshal laten bouwen heeft meerdere handige functies:

  • Als opslagplaats. Door de hoogte en ruimte van een loods kunt u gemakkelijk met een vrachtwagen erin rijden.
  • Als werkplaats, zoals vaak voorkomt in de industriesector. Een hal is namelijk ruim genoeg voor grote machines, waar arbeiders ook nog eens genoeg ruimte hebben om hun werkzaamheden te verrichten. Bovendien zou u nog steeds een gedeelte kunnen gebruiken als opslagplaats. Dat is 2 in 1. 

Klinkt dit ideaal voor uw bedrijf? Neem gelijk een kijkje op de website en laat uw op maat gemaakte bedrijfshal bouwen: https://www.oldehenskenbv.nl/bedrijfshal-laten-bouwen. Al 25 jaar is Olde Hensken B.V. gespecialiseerd in het bouwen van een bedrijfshal. Ze bouwen in heel Europa, waaronder Duitsland, waar de normen erg streng zijn. Dit Twentse nuchtere bedrijf gaat niet alleen strikt te werk wanneer ze een bedrijfshal bouwen, maar ook staan ze bekend om hun transparantie en eerlijkheid tegenover hun opdrachtgevers. U kunt er op rekenen dat ze hun afspraken altijd nakomen. Olde Hensken B.V. is in 1993 opgericht door Frans Olde Hensken en sindsdien enorm gegroeid. Met acht ervaren medewerkers en een groot netwerk van externe specialisten staan ze klaar om u te helpen met uw bedrijfshal bouwen. Lees vooral verder als u meer te weten wilt komen over hun service.

Een bedrijfshal bouwen op maat 

Voordat u een bedrijfshal laat bouwen is het goed om te weten wat er allemaal bij komt kijken. Bij Olde Hensken B.V. wordt u geholpen van begin tot eind. Bovendien snappen ze als geen ander dat het bouwen van een bedrijfshal iets is wat u mogelijk nog nooit eerder hebt laten doen. Allereerst gaan de medewerkers van Olde Hensken B.V. met u in gesprek om uw wensen te bespreken. Aan de hand daarvan maken ze een persoonlijke offerte voor u. Vervolgens moet er een vergunning bij de gemeente worden aangevraagd. Als deze vergunning is goedgekeurd door de gemeente, kunt u het bouwen van de bedrijfshal met een gerust hart overlaten aan Olde Hensken B.V.. Kenmerkend aan hun werkwijze is dat ze de lijntjes met hun klanten kort houden en duidelijk blijven communiceren. Als u bijvoorbeeld een veranderende wens wilt doorgeven, kunnen ze hier snel op inspelen door het regelmatige contact. Bovendien wordt u gedurende het proces voortdurend op de hoogte gehouden over de voortgang van uw bedrijfshal bouwen. Er is op deze manier ook veel ruimte voor uw eigen inbreng en komt u niet voor vervelende verassingen te staan. Het is tenslotte uw bedrijfshal en dat begrijpen de medewerkers van Olde Hensken B.V. als geen ander.

Gegarandeerd de beste kwaliteit en de beste prijs 

Bij Olde Hensken B.V. staat kwaliteit hoog in het vaandel wanneer ze uw bedrijfshal bouwen. Ze werken alleen met de beste materialen. Hierdoor kunt u er gerust op vertrouwen dat de hallen een lange levensduur hebben. De medewerkers van Olde Hensken B.V. hebben in ieder geval heel veel vertrouwen in hun hallen, want ze kunnen u een garantie geven van 30 jaar. Daarnaast verzekert het bedrijf u van de beste prijs-kwaliteitverhouding. Voor een mooie prijs kunt u rekenen op de beste kwaliteit. Bent u benieuwd naar projecten die al zijn afgerond door Olde Hensken B.V.? Wilt u meer informatie aanvragen over een bedrijfshal bouwen? Of wilt u gelijk met Olde Hensken B.V. uw bedrijfshal bouwen? Neem contact met ze op!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn