Dubbelwandige kisten

Bent u bekend met dubbelwandige kisten? Zo niet dan raden we het u aan om eens verder te lezen. Zeker als u na het zien van een plaatje op onze site, boxpall.nl, denkt dat u deze dubbelwandige kisten wel wilt gaan gebruiken in uw bedrijf dat zal u dan ook zeker geen windeieren leggen want dubbelwandige kisten zijn van vele markten thuis. Wij maken deze dubbelwandige kisten zelf in onze werkplaats in Gorssel. Dat ligt net over de grens bij Deventer en met grens bedoelen we in dit geval provinciegrens. Gorssel ligt dan ook in Gelderland aan het begin van Veluwe. Wij van Boxpall Benelux bv. zijn dan ook gespecialiseerd in deze dubbelwandige kisten maar ook in kunststof pallets en kunststof hygiëneboxen. Op de site zult u zien dat u onder het kopje “producten” ook over deze artikelen veel informatie kunt terugvinden. Misschien is het verstandig om dat even te doen voordat u besluit om meteen maar dubbelwandige kisten te kopen want u slaat daardoor misschien meerdere vliegen in een klap. U zult namelijk niet alleen meerdere prachtige en handige producten in een keer kunnen bestellen, ook hebt u met veel lagere verzendkosten te maken. Sterker nog, misschien hoeft u helemaal niest bij te leggen dus tel uit uw winst. Bent u dus op zoek naar stevige, multifunctionele kunststof boxen, bakken en pallets? Dan zult u hier in een handomdraai vinden waar u naar op zoek bent. Vergeet dan ook niet om onze website te bookmarken. Wellicht wilt u er namelijk eerst nog even over nadenken en bekijken welk type u bijvoorbeeld nodig hebt. We raden dan ook tevens aan om de boel goed op te meten zodat u zeker weet dat u plek hebt voor deze dubbelwandige kisten en ook dat deze dubbelwandige kisten zelf niet te groot of te klein uitvallen. Als u ons dan tussen uw favorieten hebt geplaatst dan kunt u ons met een klik van uw muisknop weer terug vinden en kan het echte werk beginnen: onze dubbelwandige kisten online bestellen. En hoe dat precies in zijn werk gaat leest u in de rest van deze tekst.

Dubbelwandige kisten hebben we in overvloed

Het bestellen via het internet is deze dagen doodnormaal. Als burger bestelt u vast en zeker weleens kleding of elektronica, boeken, films of wat u hartje dan ook begeert. Het prettige is dat u werkelijk over de hele wereld uw bestelling kunt plaatsen. Nadeel is dat er dan weer dure verzendkosten aan verbonden kunnen worden. Afijn, deze tekst gaat natuurlijk niet zo zeer over het mondiaal bestellen maar het is wel leuk om er eens aan herinnerd te worden wat het internet te weeg heeft gebracht. Dubbelwandige kisten zoals de onze zult u elders niet zo snel vinden. U kunt ze zelfs op maat laten maken maar meestal is dat niet eens zo handig. Universele afmetingen zijn immers veel handiger. Dan weet u zeker dat u ze zo nu en dan kunt uitlenen en dat waar u ze dan ook voor wilt gebruiken, de producten er in zullen passen. Of het nu gaat om

  • dubbelwandige kisten om groente en fruit in te bewaren
  • nestbare kisten zodat u ze eenvoudig in kunt klappen als u ze niet nodig hebt en daardoor erg veel ruimte kunt besparen
  • of op zoek bent naar dubbelwandige kisten die u kunt stapelen, wij hebben het allemaal

Overigens zijn alle stapelbaar en zijn combinaties tussen stapelkratten en nestbare kratten ook mogelijk. Mede door het feit, en daar blijven we op hameren, dat we gebruik maken van universele maten. Ook als u al dubbelwandige kisten hebt of andere type kisten van andere merken dan kunt u gerust deze kisten er bij bestellen en zult u zien dat het een mooi op het ander aansluit. Zowel qua stapelbaarheid bij gebrek aan een beter woord als ook het design van deze dubbelwandige kisten. We hebben ze trouwens in diverse kleuren dus als u dubbelwandige kisten gaat bestellen via onze site moet u niet vergeten om een kleur uit te kiezen dat het beste past bij de rest van uw winkel, bedrijf, magazijn of waar en op wat voor manier u dan ook van plan bent deze dubbelwandige kisten te gaan gebruiken dan wel een plek te geven.

Bestelt u vandaag, dan hebt u ze morgen misschien al in huis

Vraagt u eens een offerte bij ons aan. Geeft u aan wat uw wensen zijn, waar u onze producten voor wilt gaan gebruiken en hoeveel u er van wilt hebben. Het kan immers maar zo zijn dat we het juist afraden om dubbelwandige kisten te kopen maar dat u bijvoorbeeld beter onze palletboxen eventueel gecombineerd met onze kunststof pallets kunt gaan gebruiken. Natuurlijk overleggen we dit allemaal met u en dan kunt u zelf overwegen of dit een beter idee is. Wilt u de dubbelwandige kisten en onze andere producten eens in het echt komen bekijken? Dan vindt u onder het kopje “beurzen” waar we zoal te vinden zijn tijdens de vele jaarbeurzen die dit land kent. We leiden u bij onze stand erg graag rond en ook hier kunt u alvast een offerte aanvragen. Op die manier kunt u dus de kat uit de boom kijken en ons het hemd van het lijf vragen zo u wilt. Lukt dit niet? Dan kunt u ook telefonisch of via de mail uw vragen en wensen aan ons doorgeven. We horen van u!

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn