Doosjes op maat laten maken?

Een eigen webshop of klein bedrijfje waarmee u wel eens pakketjes moet verzenden? Laat dan doosjes op maat maken bij Dozenlatenmaken. Erg handig om de kleine pakketjes te verzenden en helemaal naar wens op maat. De doosjes zijn al verkrijgbaar vanaf 50 stuks.

Doosjes op maat: waarom?

Wanneer u een klein bedrijfje of webshop hebt die bijvoorbeeld boeken, games, sieraden of gereedschap verkoopt dan is het erg handig om de bestellingen te versturen in kleine doosjes. Dit scheelt namelijk veel verzendkosten. Wanneer een pakketje namelijk door de brievenbus past kost het minder geld dan wanneer dat niet past. Doosjes op maat gemaakt is dus erg handig, zo weet je zeker dat het door de brievenbus past. Het heeft dus een groot voordeel voor u bedrijf en uw klanten, zij hoeven namelijk minder lang op hun bestelling te wachten. 

Weinig opslagruimte

Doordat de doosjes erg klein van formaat zijn, zijn ze handig op te bergen. Het neemt dan ook weinig opslagruimte in gebruik waardoor die ruimte weer voor andere dingen gebruikt kan worden. Ideaal als u alleen maar kleine voorwerpen hoeft te versturen. 

Hoe bestel je?

De doosjes op maat kunnen op de millimeter naar wens worden gemaakt. Zo kun je het dus precies passend maken voor de onderdelen die je verstuurd. Daarnaast is het dus ook erg handig dat het zo door de brievenbus past. Maar hoe werkt het bestellen van op maat gemaakte doosjes eigenlijk? 

Stap 1: Kies het type doos

Het is eerst handig om te weten welke voorwerpen u wilt verpakken in de doosjes op maat. Wanneer u dus weet wat het doeleinde is kunt u de juiste type kartonnen doos kiezen. 

Stap 2: Kies de maten

Vervolgens moet de binnenmaat bepaald worden van de dozen. Zorg ervoor dat er zo weinig mogelijk ruimte tussen het voorwerp en het karton zit om beschadiging te voorkomen tijdens het verzenden. 

Stap 3: Bepaal de hoeveelheid

Bepaal vervolgens het aantal doosjes op maat. De doosjes kunnen al vanaf 50 stuks geleverd worden. 

Stap 4: Bestelling plaatsen

De laatste stap is het bestellen van de dozen. De levertijd is 8 tot 10 werkdagen. Heeft u een spoedlevering nodig? Geen probleem, neem dan gerust contact met ons op. 

Soorten dozen

De doosjes worden niet alleen op maat gemaakt. Ook kunt u zelf het soort doos kiezen, namelijk:

  • Wikkeldoos
  • Vouwdoos
  • Postdoos
  • Bedrukte doos

De wikkeldoos kan het best worden ingezet voor lange en platte voorwerpen. De vouwdoos kun je juist inzetten als opbergdoos of om voorwerpen te verzenden. De postdoos is helemaal geschikt als verzenddoos en past goed door een brievenbus. Daarnaast kunt u ook kiezen voor een bedrukte doos. Hierbij kunt u logo, naam of andere bedrukkingen op de doos laten zetten. Zo weten uw klanten gelijk dat het pakketje van u komt. 

Bent u nog niet helemaal overtuigd van de kleine doosjes op maat? Bestel dan eerst 50 stuks om te kijken of het bevalt. Daarna kunt u gerust er meer bij bestellen. Wij zijn de goedkoopste producent van doosjes op maat waardoor u voor een scherpe prijs al een behoorlijk aantal dozenlatenmaken.nl krijgt. Tevens hebben wij gratis verzending en zijn de doosjes gemaakt van gerecycled papier waardoor het ook nog eens milieuvriendelijk is. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn