Creëer een robuuste eigentijdse stijl in huis met moderne betonvloeren

Het is niet altijd even gemakkelijk om je huis vorm te geven op een manier die recht doet aan de huidige tijd en die tegelijk origineel is. Als je immers gebruik maakt van moderne stijlen, meubelen en accessoires, dan is de kans groot dat je gebruik maakt van materialen en artikelen die vele anderen ook gebruiken. Je leeft immers samen met heel veel andere mensen in de moderne tijd. Daar komt bij dat winkels zoals meubelzaken ook vaak een assortiment hebben dat voldoet aan de moderne tijdsgeest. Daardoor vind je overal vergelijkbare meubelen. Je hebt wel variaties, maar dat zijn dan toch vaak wel variaties op dezelfde thema’s. Verder heb je nog te maken met variatie in kwaliteit en kosten waardoor je bij de ene meubelzaak meer geld kwijt bent dan bij de andere. Het is daardoor lastig om nog echt iets unieks aan je interieur toe te voegen. Teruggaan naar en stijl van het verleden heeft in die zin ook geen zin, want dat is niet uniek. Het is enkel zo dat de stijl nu niet veel meer voorkomt. Om toch een uniek tintje aan je interieur toe te voegen, kun je gebruik maken van betonvloeren. Deze kun je bestellen bij willemdesignvloeren.nl. Het is dan dus geen beton zoals je dat misschien gewend bent als fundament in je woning. Dat is uiteraard geen designvloer en ook niet bedoeld om als vloer in een interieur te gebruiken. Vaak komt daar nog een isolatielaag overheen en daar komt dan de daadwerkelijke vloer op. Dat is dan vaak een vloer van hout of laminaat. Dat soort vloeren passen dan ook prima in een modern interieur, maar het zijn daardoor wel veel voorkomende vloeren. Daarom is het een idee om te kiezen voor betonvloeren. Als je deze bij Willem Designvloeren bestelt, dan betreft het dus mooie designvloeren die perfect zijn om een interieur mee te verfraaien. De afwerking van de betonvloeren van Willem Designvloeren in een woning, zorgt juist voor een heel mooi strak effect. Daardoor oogt het woning bijna futuristisch, terwijl je toch eigenlijk van een soort basismateriaal gebruik maakt. Maar omdat het beton op een speciale manier wordt gestort en afgewerkt, kun je toch een comfortabel en warm effect creëren. De betonvloeren zijn wat dat betreft ook heel goed te combineren met vloerverwarming, zodat het beton in ieder geval lekker warm aanvoelt als je er over heen loopt. Kijk dan ook snel eens op de site van willemdesignvloeren.nl voor meer informatie over deze betonvloeren. 

Ontdek de verschillende betonvloeren via de website

Als je nieuwsgierig bent naar betonvloeren en wat je daar van mag verwachten binnen jouw interieur, dan kun je voor de nodige inspiratie alvast terecht op de website van willemdesignvloeren.nl. Hier vind je verschillende voorbeelden van de betonvloeren. Zo kun je kiezen voor: 

  • Gevlinderde betonvloeren
  • Cementgebonden gietvloer
  • Minerale gietvloer

Tevens kun je ook bij Willem Designvloeren terecht voor andere betonnen producten zoals betonlook wanden, betonnen terrassen en betonnen opritten. 

Neem contact op met Willem Designvloeren

Mocht je meer willen weten, dan kun je na het bezoeken van de site ook altijd even contact opnemen met Willem Designvloeren. 

Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterShare on LinkedIn